18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Sredstva, zaklenjena v Aave, so v objemu dveh slojev skočila čez 20...

Sredstva, zaklenjena v Aave, so v objemu dveh slojev skočila čez 20 milijard dolarjev

Aaveov TVL se je povzpel nad $ 20 milijard, pri čemer tretjina kapitala izhaja iz njegove uporabe na drugi plasti, Polygon.

3491 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Funds locked in Aave soar past $20 billion amid layer-two embrace

Aave se je sredi nedavnega objema druge plasti za skaliranje povzpel na vrh lestvice DeFi po skupni zaklenjeni vrednosti (TVL).

Glede na spletno stran Aave uvedbe v2 in Polygon priljubljenega protokola denarnega trga s kripto napajanjem trenutno predstavljajo več kot $ 20 milijard zaklenjenega kapitala z več kot $ 12. 6 milijard in 7,8 USD račun ion v ustreznih različicah.

Po navedbah DeFi Llama je Aave v2 trenutno največji decentraliziran protokol po zaklenjenih sredstvih, medtem ko bi bila postavitev Aave’s Polygon kljub zagonu na četrtem mestu. pred samo šestimi tedni.

Zdi se, da je Aave’e objavil rešitev dva sloja, Polygon, v primerjavi z drugimi vodilnimi protokoli DeFi […] okrepil njeno sprejetje

Na podlagi podatkov, ki jih je zagotovila Dune Analytics, je uporabnik Twitterja “DeFi Dividends” ugotovil, da je delež mesečne uporabniške baze Aave, ki jo predstavljajo novi uporabniki, približno 50% večji od MakerDAO in Compound, z 44% uporabnikov Aave, ki so maja vključevali novince, v primerjavi z 29 .8% za MakerDAO in 26). 3% za spojino.

Aave brez uvajanja poligona presega skupno vrednost spojine, ki si jo je izposodila ena tretjina, MakerDAO pa približno dvojno.

Skupni znesek izposojenega tržnega deleža: $ AAVE: 47% $ MKR: 17. 9% $ Comp: 35. 1%

Še enkrat večja rast Aave je impresivna! To je prvi mesec, ko je potekel komp za največ izposojenega denarja. In to niti ne predstavlja dodatnih 7 milijard USD na Polygonu, ki ga ima Aave pic.twitter.com/Tl3SX9dc0m

— Defi Dividende (@ DefiDividende) maj 30, 2021

Na začetku aprila – tri tedne pred lansiranjem na Polygon, je Marc Zeller iz Aave napovedal, da se bo DeFi preusmeril v večverižni ekosistem, ki uporablja Ethereumov glavni sloj onenet. za poravnavo.

Zellerjeva vizija se očitno ujame v celotnem kripto sektorju, pri čemer je ugledni vplivnež, ChainLinkGod, zatrdil, da bodo “večina verig zbirke L2, ki podatki o delcih L1, ki so v bližnji prihodnosti zasidrani na Ethereum “.

Anthony Sassano, ustanovitelj The Daily Gwei, je prav tako ponovil to stališče in izjavil:” I mislim, da je že zmagal, mislim, da bo EVM dolgoročno zmagovalec in bo prišlo do točke, ko bo v bistvu peščica […] različnih verig in L2-jev. «

Komentarji prihajajo le nekaj dni po zagonu beta omrežja težko pričakovane stranske verige z dvema plastema, Arbitrum. Številni vrhunski protokoli DeFi so že pripravljeni na Arbitrum, med njimi pa so Uniswap, Curve Finance in Mcdex.

Prejšnji članekInstitucionalni vlagatelji nalagajo ETH, njegov delež AUM pa dosega nov rekord
Naslednji članekTudi Vitalik Buterin je presenečen, kako dolgo traja Eth2

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments