2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Stablecoin Flippening: UST se po tržni kapitalizaciji spremeni v vrh brez dvoma...

Stablecoin Flippening: UST se po tržni kapitalizaciji spremeni v vrh brez dvoma decentraliziranega stabilnega kovanca

UST

UST, eden med stabilnimi kovanci misije Terra, se je spremenil v največji stabilni coin po tržni kapitalizaciji v tem času, potem ko je presegel svojega popolnoma tekmeca, ki temelji na Ethereumu, DAI. UST je zdaj največji decentralizirani stabilni coin na trgu, ki je zaključil dvanajstmesečno izboljšanje ekosistema Terra, ki je zdaj med desetimi najdražjimi projekti kriptovalut na trgu.

UST Flips DAI kot najdragocenejši decentralizirani stabilni coin

UST, eden izmed stabilnih coinov, ki izhajajo iz misija Terra se je spremenila v najdražjo misijo te vrste po tržni kapitalizaciji, saj je prevzela stanovanje, ki ga je nekoč imel DAI, še en decentralizirani stabilni coin. S tem se zaključuje dvanajst mesecev izboljšanja za ekosistem Terra in za UST, ki jima je uspelo napihniti s tržno kapitalizacijo $182 milijonov na odprtem dne 182, na več kot 9 milijard dolarjev tega decembra.

Zdaj UST utrjuje svojo prvotno regijo kot četrto stabilno coin z največjo tržno kapitalizacijo, spet med USDT, USDC in BUSD , vsi centralizirani stabilni kovanci. Medtem ko delujejo tako, da ponovno položijo zavarovanje za žetone znotraj trga, je UST algoritemski stabilni coin, ki uporablja še en žeton ekosistema Terra (LUNA), da uravnoteži svojo vezavo v nasprotju s stroški ameriških zelenarjev.

Zrasli so tudi drugi decentralizirani stabilni coini in LUNA

Na koncu 20 dni, različni decentralizirani stabilni kovanci bingljajo, poleg tega zrasli v smislu tržne kapitalizacije. Žetoni spoštujejo Frax in MIM, binglja so pridobljena večja od 20%, pri čemer FRAX celo doseže 40 % glede na tržno kapitalizacijo. Ti decentralizirani žetoni dosegajo, da ne računajo več na centralizirano točko izdaje in jih vlada verjetno ne bi mogla več blokirati.

Kot posledica povečanega premisleka, da vzpon stabilnih kovancev navzgor ceni USDT in USDC se ukvarjajo s strani regulatorjev, nekateri menijo, da bodo ti različni stabilni coini dodatno izboljšali strokovno znanje, uporabniki pa se na te izbire nagibajo zaradi vrste razlogov. Toda tudi z vsem tem izboljšanjem je USDT nenavdušen najbolj zrel stabilen coin na borzah, z večjim od $13 milijardna vrednost žetona, ki je spremenil prste pretekli dan.

Potisk UST navzgor je poleg tega spodbudil vrednost LUNA , njegov bratski žeton, na vrednosti ATH. Če želijo kovati UST, uporabniki znotraj protokola Terra bingljajo, da zažgejo LUNA, zaradi česar je žeton bolj redek. LUNA-in vtis se je dvignil s precej več kot 0 $. 20 januarja na več kot $68 dolarjev trenutno se a 68x poveča za manj kot dvanajst mesecev.

Assemble Kwon, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Terraform Labs, je izjavil, da bo nakazal, da bo povezal varnostno kopijo za UST v okviru dobička bitcoina (BTC) in različnih kriptovalut. uporabiti strategijo upravljanja žetonov, da bi zaščitili svojo fiksacijo pred nestanovitnostjo enega dneva napornih časov na trgu.

Oznake v tej zgodbi

Kriptovaluta, DAI, Dai Stablecoin, decentralizirani stablecoin, FRAX, MIM, Stablecoin, Stablecoins, Terra, Tether, USDC, UST, UST Stablecoin

Kakšen dosežek menite, da UST obrne DAI kot decentralizirani stabilni coin z največjo tržno kapitalizacijo? Izpostavite nas v razdelku za komentarje pod.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar za kriptovalute s sedežem v celoti v Venezueli. Sebe opisuje kot postopnega v igri, ki je prišel v kriptosfero, ko je nekega dne decembra prišlo do dviga vrednosti 2017. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni ravni, predstavlja posebno stališče o uspehu kriptovalute in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Swiss Bank Seba Launches Regulated Gold Token, Aims to Bolster 'Digital Ownership of Physical Gold'

XRP's Market Price Gains on Upcoming Sologenic Airdrop, XRP Whales Start Moving Millions

Swiss Bank Seba Launches Regulated Gold Token, Aims to Bolster 'Digital Ownership of Physical Gold'

Swiss Bank Seba Launches Regulated Gold Token, Aims to Bolster 'Digital Ownership of Physical Gold' Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je najlažji za informativne funkcije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva naenkrat ali mimogrede za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na kateri koli glas, predmete ali storitve, omenjeni v tem besedilu.

7812

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments