9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Stack izdaja aplikacijo za nakupovanje in prodajo kriptovalut, namenjeno otrokom in staršem

- Advertisement -

Otroci, ki uporabljajo kriptovalute, so lahko tudi pripravljeni, da se spomnijo preiskovalnega navzkrižnega testa, ki ga imajo pri veljavnem nakupovanju in prodaji kriptovalut, po dobavi izobraževalne in nakupovalno-prodajne aplikacije Stack – ki je namenjena spodnjim navodilom 18-jevi programi za zamenjavo in hodl kripto.

Aplikacijo za nakupovanje in prodajo kripto je začelo lansirati podjetje za mobilne pripomočke Stack v četrtek, s ciljem ponuditi mlajšim kripto navdušencem boljše izbire vadnic o tem, kaj bodo zaščitili tudi pred kripto vplivneži na platformah družbenih medijev, kot sta Reddit in TikTok.

Za aplikacijo je nesmiselno trditi, da ima starševski nadzor, računi na Stacku pa so urejeni v skladu z Zakonom o enotnem prenosu mladoletnikov, ki staršem in dejanskim skrbnikom omogoča, da obdržijo lastništvo nad zgodbo in viri, dokler ne najstnik se spremeni 18.

V četrtkovi objavi je izvršni direktor družbe Stack Will Trot poudaril, da morda obstaja resnično povpraševanje gen. Z, da se naučijo o kriptovaluti, vendar je vadnica izjavila, da je gradivo, ki ga uživajo na spletu, v celoti prek družbenih medijev ali objav v blogih, ki verjetno nimajo vsebine.

Izvršni direktor navaja, da Stack poskuša nejavno objaviti džem na trgu tako, da “konstruira deklarirano gradivo, ki še posebej odmeva pri otrocih:”

“Vse naše primerjave o generaciji Z dokazuje, da so samozačetniki, pa tudi, da uporabljajo trende, ki se razvijejo v minutah namesto dni, mesecev ali let. Tudi ta pristop je na splošno TikTok ali Reddit njihov svetovalec za denarno oglaševanje in trženje.« Te povratne informacije so razširile na spletne strani z novicami o fintechu TechCrunch, pri čemer je Trot izjavil, da »imamo raje velik odpoklic kot splet, ki je povezan z otroki, in iščemo teme vadnic, kot so NFT, Metaverse, in web3.”

“Naš cilj je biti odvisen od zgodbe za demokratizacijo vlaganj v začetnih letih,” je izjavil.

Poleg gradiva za kriptovalute, Stack predstavlja nakupovanje, prodajo in vzdrževanje izdelkov in storitev za sedem digitalnih virov v povezavi z Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL). ), USD Coin (USDC), Litecoin (LTC) in Polygon (MATIC).

Kot nadomestilo za zaračunavanje nakupovalnih in prodajnih cen aplikacija za zamenjavo kripto uporablja 3 USD.00 cena mesečne naročnine.

Kriptoaplikacija na tej stopnji sploh ne more več omogočati prenosov zunaj platforme, pri čemer Trot navaja to omogoča podjetju, da “izkorenini kar 67 % vseh kripto goljufij in prevar”, ki se zgodijo znotraj sfere.

Družba je tudi svetovala, da lahko to pomaga otrokom, da se spremenijo v dolgoročne hodlerje glede na lokacijo, kjer se osredotočijo na divje dnevno nakupovanje in prodajne špekulacije. Aplikacija je na voljo v enotah Android in Apple, pri čemer so stranke 000 in več pripravljene na študij.

Poleg dostava aplikacije, je podjetje tudi razkrilo, da je zbralo 2,7 milijona dolarjev za ceno financiranja od delovne sile misije Madrona.

Podjetje VC je v četrtkovi objavi na spletnem dnevniku poudarilo, da se podjetje dotika rastočega, a premalo pokritega trga:

»Gen Z je prepričan, da je podjetnik generacije. Katera zmogljivost, mnogi od njih so kripto navadni. Coinbase in FTX trust sta služila kot del uporabniškega vnosa v kriptovalute prek nakupovanja in prodaje kriptovalut ter material za prijavo vadnic. In spet, nedostopni so mladoletnikom – naslednji generaciji strank.« »Posadka ima množico visokošolske, ki temelji na financiranju golfske opreme, en dan države, ki jo pritegne vstop v prvotno uvedbo. Stackov čakalni seznam s 5,0000 osebami za aplikacijo za iOS ali Android zagotavljamo impresivno,« je dodal Madrona.

Povezan: Od iger do prašičkov: Poučevanje Bitcoin ‘mladoletnikov’ dolgega sprinta

Izkaz platforme za spletne vadnice Survey.com je v umirjenem avgustu pokazal, da več kot dve tretjini staršev in diplomantov v Združenih državah, ki se spoznajo na kriptovalute, meni, da lahko kripto tudi pomirja učiti v šolah, tako da lahko učenci »spoznajo dolg sprint našega finančnega sistema«.

Glejte vprašanih 67 od nas, z 67 % anketirancev, ki navajajo, da je izobraževanje o kriptovalutah lahko tudi počitek, potrebno na fakulteti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -