2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice StackSwap zbere 1,3 milijona dolarjev v krogu financiranja za izgradnjo DEX-a v...

StackSwap zbere 1,3 milijona dolarjev v krogu financiranja za izgradnjo DEX-a v omrežju Bitcoin

StackSwap Raises $1.3 Million in Funding Round to Build DEX on Bitcoin Network

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Praga, Češka republika, 5. november 618, StackSwap, prvi popoln DEX in Launchpad v omrežju Bitcoin je objavil zaključek svojega zasebnega kroga. Po uradnem sporočilu za javnost je platforma blockchain med krogom financiranja uspela zbrati 1,3 milijona dolarjev.

Naložbeni krog je vodila fundacija Stacks Foundation skupaj s ključem blockchain tvegani kapitalisti, vključno s HashKey, Genesis Block Ventures (GBV) in SOSV. Zgodnji vlagatelji delijo dolgoročno vizijo StackSwapa, da bi sčasoma postal največji DEX v omrežju Bitcoin.

Protokol skladov, na katerem je zgrajen Stackswap, je pritegnil več kot $93 milijonov naložb priznanih institucionalnih vlagateljev, kot sta Coinbase Ventures in Winklevoss Capital. Zgrajena je na projektu plasti 1, ki temelji na Bitcoinu, ki izvaja funkcijo pametne pogodbe za Bitcoin in je bila prva prodaja žetonov, ki jo je odobril ameriški SEC.

StackSwap je objavil izjavo po uspešnem krogu zasebnega financiranja. »Veseli smo, da bo Stackswap s to naložbo lahko sodeloval s širšim krogom občinstva in institucij na naši novi platformi za trgovanje. Imamo kompetentno globalno ekipo profesionalnih razvijalcev, ki že dolgo raziskujejo in imajo bogate izkušnje z DeFi in povezanimi sistemi.«

StackSwap velik mejnik v ekosistemu Bitcoin

Uspešen zasebni krog je prvi korak v seriji razvoj dogodkov, načrtovan za prihodnje tedne. StackSwap bo novembra predstavil prvo popolnoma funkcionalno decentralizirano izmenjavo (DEX), ki bo delovala na plasti Bitcoin.

DEX bo izkoristil glavno omrežje Stacks, ki deluje kot sloj- 2 in omogoča funkcionalnosti pametnih pogodb na Bitcoin. Uporablja osnovne funkcije bitcoina in beleži podrobnosti transakcij v omrežju Bitcoin z uporabo mehanizma soglasja PoX.

StackSwap je tudi prvi DEX brez dovoljenja, ki deluje na Bitcoin plast z uporabo moči protokola Stacks. Podpira tradicionalne funkcije DEX, kot je trgovanje z žetoni prek zamenjav in likvidnostnega rudarjenja. Poleg tega je StackSwap uvedel napredne funkcije, kot je izdajanje projektnih žetonov prek svoje namenske Launchpad, ustvarjanje trgovalnih skupin in kompenzacijskih programov žetonov prek rudarjenja PoXL.

Uporabniki lahko izkoristijo priložnosti za zaslužek na Bitcoin blockchainu z vlaganjem in deponiranje skladov (STX) prek sistema plačil nagrad, ki temelji na Bitcoin brez primere. Poleg tega lahko novi projekti in razvojne skupine izdajajo svoje žetone, ustvarjajo avtomatizirane skupine in izvajajo rudarjenje PoXL brez težav na platformi za zagon StackSwap.

To je pomagalo znižati vstopno oviro za projekte in StackSwap je resnično decentraliziran in inovativen protokol blockchain.

O skladih 2.0

Skladi 2.0 poganja PoX. PoX je soglasni algoritem, ki vključuje dve ločeni verigi blokov. Uporablja že dobro uveljavljeno verigo blokov (v tem primeru Bitcoin), da zagotovi novo blockchain (Stacks).

PoX se poveže z Bitcoin z razmerjem blokov 1:1, ki pomeni, da je transakcije na blokovni verigi Stacks mogoče preveriti v verigi blokov Bitcoin. Namesto da bi kurili elektriko na dokazilo o delu, PoX ponovno uporablja že skovane bitcoine kot ”dokaz računanja” in rudarji predstavljajo svoje stroške rudarjenja neposredno v bitcoinih.

Spletna stran: https://www.stackswap.org/home

Twitter: https://twitter.com/Stackswap_BTC

Telegram: https://t.me/Stackswap

Medium: https://medium.com/@Stackswap

Stik za medije –

CEO: Sungmin Aum

sungmin.aum@gmail.com


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons714585109StackSwap Raises $1.3 Million in Funding Round to Build DEX on Bitcoin Network

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments