20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Stake Technologies zagotavlja 10 milijonov dolarjev za izgradnjo ekosistema dapp za Polkadot...

Stake Technologies zagotavlja 10 milijonov dolarjev za izgradnjo ekosistema dapp za Polkadot in Kusama

Matična družba Plasm Network in Shiden Network je dala prednost razvojnim pobudam, osredotočenim na Polkadot in Kusamo. Podjetje je dobilo podporo več kot ducata tveganih podjetij in več drugih angelskih vlagateljev.

1410 Skupaj pogledi

3 Skupaj delnice

Stake Technologies secures $10M to build dapp ecosystem for Polkadot and Kusama

Stake Technologies Inc., ponudnik infrastrukture za decentralizirane aplikacije in protokole Web 3.0, je zbral $ 10 milijonov strateških naložb za pomoč pri izgradnji ekosistemov Polkadot in Kusama prek omrežij Plasm in Shiden, ki so v celoti v lasti.

Sredstva bodo je treba nemudoma uvesti, da bi podjetju Stake Technologies pomagalo dokončati uspešno ponudbo zakupa Parachain ali PLO, tako na Kusami kot na Polkadotu, je v petek sporočilo podjetje. PLO Kusama bo potekalo prek paradeja Shiden Network, medtem ko bo mreža plazme namenjena Polkadotu.

Stake Technologies je sprejela “strategijo, usmerjeno na množice posojil” za zavarovanje najema paradejcev Shiden, ki se nanaša na enega od dveh glavnih pristopov za zaščito reže za parahain – drugi pa je neposreden prodaje.

Naložbeni krog je vodila družba tveganega kapitala Fenbushi Capital, pri čemer so sodelovali Hypersphere Ventures, Gumi Cryptos, IOSG Ventures, TRG Capital, AU 21 Kapital in drugi. Nobuyuki Idei, nekdanji izvršni direktor in predsednik družbe Sony, je sodeloval tudi kot angelski vlagatelj.

Povezano: Polkadot ustvarjalec Gavin Wood predlaga junij 15 za prvo dražbo parašinov Kusama .

“Mreža plazme in njen bratranec Shiden si prizadevata, da bi bili večverižni vozlišči DApp Polkadot in Kusama,” so sporočili iz podjetja Stake Technologies. “Obe omrežji bosta postali prehod za sredstva iz drugih omrežij, platforme dva nivoja in parahajne.”

“Pristop z več blokovnimi verigami pomeni, da Plasm in Shiden bodo ključni prispevki k celotnemu ekosistemu paracahaina, saj bodo njihova prizadevanja za skaliranje koristila vsem drugim prihodnjim parahainom, «je dejal Jack Platts, partner pri Hypersphere Ventures, ki je prispeval k financiranju.

Težko pričakovana dražba parašana v Kusami bi lahko prvega zmagovalca dobila pozneje ta mesec, če bi svet Kusame odobril okvirni razpored, ki ga je v začetku tega tedna objavil ustvarjalec Gavin Wood. Kot poroča Cointelegraph, je Kusama od maja pripravljen na gostovanje parahainov, razvijalci pa so prepričani, da so bile odpravljene vse tehnične ovire.

67447

Prejšnji članekUpravitelj hedge skladov Alan Howard vlaga v dva kripto zagona
Naslednji članekŠpanija se pripravlja na sezono vračila davkov s kripto trgovci

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments