2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Standard Custody, ki ima licenco NYDFS, prinaša vlaganje Solane v institucije

Standard Custody, ki ima licenco NYDFS, prinaša vlaganje Solane v institucije

Poleg Bitcoin in Ether si institucionalni vlagatelji želijo razširiti svojo izpostavljenost nastajajočim projektom, kot je SOL.

768

Skupni ogledi

1

Skupni deleži

NYDFS-licensed Standard Custody brings Solana staking to institutions NYDFS-licensed Standard Custody brings Solana staking to institutions NYDFS-licensed Standard Custody brings Solana staking to institutions NYDFS-licensed Standard Custody brings Solana staking to institutions

Standard Custody & Trust Company, skrbnik digitalnega premoženja s sedežem v New Yorku, je razširil svojo ponudbo kriptovalut na Solano (SOL), s čimer je institucionalnim vlagateljem omogočila vlaganje in skrbništvo nad šesto največjo kriptovaluto na svetu.

Od srede bodo institucionalni vlagatelji imeli možnost neposredne interakcije s Solaninim hitro rastočim ekosistemom prek ločenih računov in računov na verigi, pri čemer bodo storitve zastavljanja na voljo prek Figment, aplikacijskega sloja. ponudnik rešitev za institucije. Podjetje je dejalo, da načrtuje tudi skrbniške storitve za žetone knjižnice programa Solana, ki so zbirka programov v verigi.

Standard Custody uvaja podporo za Solano naraščajoče institucionalno povpraševanje po SOL, ki od začetka leta beleži eksponentno rast. V začetku tega tedna je SOL za kratek čas prehitel Cardano (ADA) in Tether (USDT) in postal četrta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji.

Generalni direktor standardnega skrbništva Jack McDonald je pripisal Solanino nedavno rast na nezamenljive žetone in decentralizirano financiranje – dva od največjih in najbolj donosnih primerov uporabe blockchaina. Solanina prisotnost v obeh sektorjih se je v zadnjih mesecih močno povečala.

Institucionalna vključenost v sektor kriptovalut se je v zadnjem letu močno povečala, kar je pomenilo odločilen premik v pogledu na digitalna sredstva tradicionalnih vlagateljev. Od uvedbe terminskih pogodb na Bitcoin (BTC) vse do decembra 1434 je kripto sektor je ponudil institucionalne vzpone na platforme za trgovanje, rešitve za varno skrbništvo in nove ponudbe izdelkov, kot so produkti, s katerimi se trguje na borzi, mikro terminske pogodbe in nedavno, skladi, s katerimi se trguje na borzi.

Povezano: Institucionalni menedžerji so oktobra kupili Bitcoin v vrednosti 2 milijarde dolarjev

Podjetja, kot so Coinbase, Microstrategy in Riot Blockchain, prav tako igrajo pomembno vlogo pri privabljanju institucionalnih vlagateljev v kriptovalute. Ker se več institucionalnega kapitala pretaka v digitalna sredstva, so se podjetja, ki kotirajo na borzi, z neposredno izpostavljenostjo sektorju, pojavila kot izvedljiva vrata za tradicionalne vlagatelje.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments