15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Standardna pooblaščena banka, ki začenja izmenjavo kriptovalut in posredovanje

Standardna pooblaščena banka, ki začenja izmenjavo kriptovalut in posredovanje

Standard Chartered Bank Launching Cryptocurrency Exchange and Brokerage

Glavna bančna družba Standard Chartered je uvedba storitve izmenjave in posredništva kriptovalut, ki svojim strankam omogoča dostop do kriptovalut, kot sta bitcoin in eter. Standard Chartered se pridruži rastočemu seznamu največjih bank po vsem svetu, ki so sprejele kriptovalute.

Standard Chartered Bank Diving Into Crypto

Standard Chartered PLC (STAN.L) je v sredo dejal, da bo podružnica banke SC Ventures vzpostavila platformo za posredovanje in izmenjavo kriptovalut.

Nova borza bo skupno podjetje med SC Ventures in BC Technology Group (

. HK), hongkonška investicijska družba, specializirana za digitalna sredstva. BC Technology upravlja OSL, prvo borzo kriptovalut, ki jo je izdala hongkonška komisija za vrednostne papirje in terminske pogodbe.

Alex Manson, vodja SC Ventures, je komentiral:

Trdno smo prepričani, da bodo digitalna sredstva tu ostala in jih bo institucionalni trg sprejel kot zelo pomemben razred premoženja.

“Gradimo gradnike za varno in zanesljivo naložbeno infrastrukturo,” je dodal Manson.

Nova platforma in storitev za izmenjavo kriptovalut Standard Chartered bo imela sedež v Združenem kraljestvu in bo ciljala na evropski trg. Njegov namen je povezati institucionalne vlagatelje z nasprotnimi strankami, ki trgujejo z bitcoini, etri in drugimi digitalnimi sredstvi, je dejala banka in dodala, da namerava novo storitev uvesti v četrtem četrtletju.

napoved Standard Chartered je prišla kmalu po tem, ko je izvršni direktor HSBC Noel Quinn dejal, da njegova banka ne namerava začeti trgovanja z bitcoini ali katere koli druge storitve kriptovalut. HSBC je prav tako spremenil svojo politiko, da strankam ne dovoli imeti delnic javnih podjetij, ki so pomembna za kripto sektor, kot je Microstrategy.

Medtem se Standard Chartered pridružuje vedno večjemu seznamu večjih bank ki so sprejeli bitcoin, vključno z Morganom Stanleyjem, Goldmanom Sachsom, Citigroupom in DBS.

Kaj menite o Standard Chartered o uvedbi storitve kripto izmenjave in posredovanja? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Artists Plan to Erect a Bronze Satoshi Nakamoto Statue in Budapest to Honor Bitcoin's Creator

Dental Clinic in Ontario to Accept Cryptocurrency for Its Services

Oznake v tej zgodbi

Posredovanje Bitcoin, britanska banka, kripto posredništvo, kripto izmenjava, kripto trgovanje, stanchart, Standard Chartered, Standard Chartered Bank, standard zakupljeni bitcoin, standardna zakupljena kripto, standardna zakupljena kripto izmenjava, standardna zakupljena kriptovaluta

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti er : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments