17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Staunch Movers: APE se je povečal za skoraj 30 %, ZIL in AAVE med velikimi dobitniki v sredo

- Advertisement -

APE je bil prekinitev na 17% v sredo, ker se je žeton na borzi, ki ni več preveč dolgo nazaj, povzpel na najvišjo točko, ker je začel trgovati marca 16. AAVE je poleg tega videl dvomestno odstotno razširitev na sedanji čas, medtem ko je ZIL razširil nedavne funkcije.

AAVE AAVE je bil prej skoraj % na sedanji seji, saj so se cene dvignile že tretjo zaporedno sejo po izgubah v zadnjem tednu.

V torek je AAVE/USD dosegel najnižjo vrednost .45, kljub temu so se v tem trenutku cene dvignile na višino znotraj dneva $ ..

S tem prenosom se je AAVE povzpel na najvišjo točko v dveh tednih, 6. aprila, ki bo dejansko, kjer se je obrestna mera včasih trgovala zgoraj $64.

AAVE/USD – Vsakodnevni grafikon Če gledam na grafikon, to $240 je dolgo časa delovala kot uporna točka in ta zgornja meja je trdno držala sedanje čas, ko so biki dirkali v smeri te ravni.

Biki bi imeli navidezno prevzeti dobiček, ker 10-dnevni RSI se je približal svojemu vzdrževanju zgornje meje 69.200, ki ni bila poškodovana več kot mesec dni.

Mogoče bi se ta strop poškodoval, obstaja trdna verjetnost Glede na to, da se cene morda morda celo premikajo v smeri $69, ki se zdi kot naslednja ključna odporna točka.

Zilliqa (ZIL) Glede na upor, se je ZIL povzpel do svoje zgornje meje v intervalu srede, saj so trgovci podaljšali bikovski zagon preteklega dne.

Po dnu 0. prejšnji dan je ZIL/USD dosegel najvišjo vrednost znotraj dneva 0 USD 1024 na solzni dan, kar je najvišja stopnja od zaprtja četrtka.

Ta najvišja vrednost je bila včasih dodatno malo pod dolgotrajno stopnjo odpornosti pri $0.1203, ki se je pred dvema tednoma zapiralo poškodovano.

ZIL/USD – Vsak dan grafikon Pozneje je nekaj neprimernih izbruhov, ZIL je zdaj konec, spet spodbuja do te točke, biki pa so do te točke oklevali akt.

Gledam na lestvico, ZIL se zdaj trguje okoli $0.565, ki se pojavi, ko biki medvedi navidezno likvidirajo prejšnje pozicije, kar daje zmogljivost medvedom v času.

To ni tema, zdi se, da je bikovsko razpoloženje odločno usmerjeno in biki morda morda celo trdno čakajo na pravi čas da bi nazadnje pokvaril ta strop.

Ali bomo ta teden nazadnje priča preboju te ravni upora? Povejte nam svoje misli v komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman prinaša različne točke spremljanja tržnega vrednotenja, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in tržni komentator v Crypto, Shares and FX.Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za dvig ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki jo sproži ali domneva, da bi jo sprožilo delo ali zanašanje na kakršno koli jecljanje, predmete ali podjetja in izdelke, navedene v tem članku.

2112665819

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -