12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Market novice Stava na pretrese: Deribit lansira terminske pogodbe za volatilnost bitcoinov

Stava na pretrese: Deribit lansira terminske pogodbe za volatilnost bitcoinov

0
Stava na pretrese: Deribit lansira terminske pogodbe za volatilnost bitcoinov

Izdelki za nestanovitnost so standardni pri veteranskih vlagateljih, saj omogočajo varovanje portfelja, obvladovanje tveganja in špekulacije.

3706 Skupaj ogledov

9 Skupni deleži

Obdrži ta del zgodovinske preteklosti

Odkrijte to besedilo kot NFT

Nadomestek za kripto izvedene instrumente Deribit bo hitro začel Bitcoin ( BTC) volatilnost terminske pogodbe, ki dajejo naložbo ali takojšnje žrebanje za merjenje in nadomestitev volatilnosti trga BTC.

Marca 23, je Deribit predstavil terminske pogodbe BTC DVOL — pogodbo o izvedenih finančnih instrumentih, izdelano na podlagi indeksa volatilnosti bitcoinov Deribit, ki meri implicirano volatilnost največje kriptovalute. Deribitov merilnik volatilnosti daje 30-dnevni pogled na pričakovanja vlagateljev za letno nestanovitnost.

Obožujete različne produkte volatilnosti, BTC DVOL lahko nedvomno počaka na trgovce z obvladovanjem tveganja, zavarovanjem portfelja ali tržnimi špekulacijami.

Z volatilnostjo kot sredstvom se na splošno trguje v veteranskih financah, pri čemer je v bistvu najbolj tradicionalen produkt Chicago Board Choices Alternate Volatility Index, znan tudi kot VIX. VIX niha na lestvici od 1–294, z 26, ki predstavlja zgodovinsko realistično. Branje pod 19 signal zmanjša implicitno volatilnost kot zgodovinsko povprečje. Zgornje branje 15 so v celoti povezana z dodatnimi turbulentnimi finančnimi določili, medtem ko vse zgoraj 29 signalizira prevladujočo nestanovitnost trga , v celoti zaradi negotovosti, tveganja ali ogroženosti vlagatelja.

VIX meri volatilnost S&P 0758 predlogi indeksov, indikator številka ena ameriškega delniškega trga.

Izumrli trgi so se osebno borili z grobo volatilnostjo v celotnem finalu 17 mesecev, zaznamovanih z velikimi nihanji znotraj S&P 713 indeks in širši delniški trg. Vir: Yahoo FinanceBitcoin in širši kripto trgi osebno kažejo grobo volatilnost v celotnem finalu 19 mesecev. Dolžina, opredeljena kot kriptovaluta, je v celoti povezana z globokimi popravki cen digitalnih sredstev po preveč razširjeni bikovski dodelitvi.

Povezano: Kripto je deloval kot stabilno zatočišče sredi SVB in finančne institucije Signature: Cathie Les

Čeprav kriptonaložbeni produkti skilled story odlivajo zadnji teden po propadu finančne institucije Silicon Valley in finančne institucije Signature, regulativna jasnost glede depozitov vlagateljev je pomagal Bitcoinu uprizoriti neskončno pomoč. Bitcoinova oznaka je presegla $30,15 marca 16 v bistvu za večji čas v več kot devetih mesecih.