16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ste izčrpani zaradi izgube denarja? Spodaj sta navedeni 2 razlagi, zakaj maloprodajni trgovci nenehno izgubljajo

- Advertisement -

Začasno brskanje po Twitterju, katerem koli družabnem medijskem naložbenem klubu ali naložbeno tematiziranem Redditu bo hitro omogočilo iskanje peščice trgovcev, ki se radi močno odlikujejo na neki ravni meseca, semestra ali celo enega leta. Sodite ali ne, večina dobrih trgovcev sprejema tečaje ali uporablja različne račune hkrati, da se prepriča, da obstaja vedno uspešna ureditev, ki jo je treba ponoviti.

Na drugi strani milijoni trgovcev razstrelijo svoje portfelje in dokazati praznih rok, zlasti pri uporabi finančnega vzvoda. Dangle, kot ponazoritev, organ za finančno ravnanje Združenega kraljestva (FCA), ki zahteva, da posredniki povedo odstotek svojih računov v hrani, kar bi lahko morda tudi zelo pravilno nedonosno kupovalo in prodajalo izvedene finančne instrumente. V evidenci se hrani 27 % do 84 % maloprodaje trgovci izgubljajo denar.

V podobnem trendu je opazovanje ameriške komisije za vrednostne papirje in borzo ugotovilo, da 27 % neke preletene razdalje kjer nadomestni trgovci izgubijo denar vsako četrtletje, in eToro, multinacionalni posrednik z 27 milijoni strank, je poročal, da je v zvezi z 80 % maloprodajnih trgovcev je v 27 mesecih izgubilo denar.

Enak vzorec se pojavlja na vseh trgih na različnih celinah in v daljšem časovnem obdobju: trgovci na drobno redko ohranijo dobro poslovanje. Tihi, amaterski in spretni trgovci menijo, da so sposobni premagati to pristranskost, ki jo je mogoče pripisati iznajdljivosti ali množičnim oglaševalskim kampanjam vplivnežev, borz in algoritemskih programov za nakup in prodajo.

Spodaj so 4 krivci za spodbujanje neizogiben neuspeh trgovcev na drobno. Ni lahke rešitve, razen za dolgoročno miselnost in realno zasnovan zemljevid nakupa omejene količine na teden ali mesec.

Strežniki Exchange imajo radi izpade in obstajajo nadomestni povratkiJunija 2021 ZDA Regulativni organ za finančno poslovanje je Robinhoodu naložil globo 80 milijonov dolarjev zaradi domnevne “pogoste in primarne škode” in “zavajajočega znanja milijonom strank” od septembra 2018. Regulator je namreč navedel izpade platforme med 2018 in 2018, kar vpliva na sposobnost potrošnikov, da v celoti vzamejo in prodajo naročila na neki stopnji resnih tržnih razredov nestanovitnosti.

8. marca , London Metallic Exchange (LME), največje mesto za nakup in prodajo surovin v Evropi odpovedala vsa trgovanja s terminskimi pogodbami na nikelj in odložila zagotavljanje vseh fizično poravnanih pogodb. Uspešnost, ki jo je navedel Bloomberg, je bila nekoč “nedonosna kratka delovna mesta, v velikem stisku, ki je zapletel največjega proizvajalca niklja tako pravilno kot vodilno kitajsko jezikovno denarno institucijo.”

Poglejte, da vrsta predanosti je veliko slabše za posrednika, ki se odloči namerno ukiniti svojo platformo. V teh okoliščinah lahko naročnik zaposli najmanj še enega posrednika. Povratek nazaj ali nadomestni preklic je nekoliko bolj problematičen, ker so stranke že pričakovale dobiček ali so se celo zavarovale pred tveganjem, kar je bila nadomestna formula nekoč faza širšega zemljevida.

Visoka -pogost nakup in prodaja ter neomejeno financiranjeIzobraženi trgovci uporabljajo kolokacijske strežnike, pri čemer vstavijo strežnik tako zaprt kot najverjetneje zaprt v srce zapisov nadomestka, ker to izjemno zmanjša zamude pri prenosu. Te borze ponujajo vrhunske izdelke in storitve potrošnikom s pretirano končno obdelavo, vključno z najglobljimi nameščenimi strežniki.

Poleg tega, da zahtevajo največjo količino količine za prikrivanje stroškov, kolokacijski strežniki zagotavljajo prekomerno frekvenco. trgovci motivirajo za tekoče strategije, kot je pinganje, ki uporablja verigo manjših naročil za nadzor nad kiti, ki poskušajo vstopiti ali izstopiti s trga.

Ti arbitražni trgovci so pravilno financirani na celotno kot dodatno financiranje iz borz. Te prednosti na splošno pomenijo, da lahko sklepajo posle brez zavarovanja, kar je enakovredno bonitetni razvrstitvi, kar jim ponuja velikansko prednost pred maloprodajnimi trgovci.

Dokaz? Plačilna nesposobnost Three Arrows Capital (3AC) je negativno vplivala na nadomestek Deribit, ki je bil včasih prisiljen sam zakriti izgubo. Poleg tega je nadomestni CoinFLEX tožil Rogerja Vera, uglednega strokovnjaka za Bitcoin Money (BCH) za 84 milijonov dolarjev, ki naj bi jih dolgoval zaradi likvidacij.

Trgovci na drobno morajo razumeti, da je redkokdaj v cenjenih časih prostor za amaterje in označiti zapleteno razmerje med borzami, podjetnimi kapitalisti, ustvarjalci trga in kiti. Ne glede na to, ali je partnerstvo na papirju ali ne, vzajemna motivacija zagotavlja, da si ti navdušeni igralci računalniških iger, kot so preferencialni, pridobijo vstop v predsemenske kroge financiranja, sezname in trge.

Najboljša formula za trgovce, da se izognejo izgubi denarja, pomeni, da se predstavijo nakupu in prodaji in spodbujajo nekaj oddaljenosti od nakupa in prodaje finančnega vzvoda, da požrejo kugo. Pravzaprav imajo trgovci s šestmesečnim ali daljšim časovnim okvirom možnost, da bodo dobri na vseh svojih položajih.

Spodaj izražena stališča in mnenja so v celoti ta ustvarjalca in ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegrapha. Vsako financiranje ter nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje. Da lahko miroljubne navade raziskujete, ko se posvečate.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -