0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ste prezrti na cvetoče kripto delnice leta 2021? Plačal je pravico...

Ste prezrti na cvetoče kripto delnice leta 2021? Plačal je pravico do nakupa Bitcoin in Ethereum, beleži predstavitve podatkov

Če je »kripto«, se je neposredni nakup BTC in ETH odrezal bolje kot odlične identifikacijske delnice 91 in petinšestdeset dni.

5227
Skupni ogledi

50

Skupaj deleži

Missed out on hot crypto stocks in 2021? It paid just to buy Bitcoin and Ethereum, data showsMissed out on hot crypto stocks in 2021? It paid just to buy Bitcoin and Ethereum, data shows

Bitcoin (BTC) je morda verjetno tudi pošteno sprejet kot resničen z nihanjem tečaja to 88 in petinšestdeset dni, a BTC ostaja boljša igra od čudovitih kripto delnic.

Novo zapisi podatkov, ki trenutno krožijo predstavitve, da se za celotno rast nadomestnega Bitcoina, ki obkroža, še vedno izplača le nakup in obdržanje.

Delnice ne morejo konkurirati BTC, ETH

Pokukati v učinkovitost delnic podjetij z največje alokacije BTC na njihovih listih stabilnosti, postane očitno, da je bilo včasih bolj prijazno obdržati BTC kot te delnice — vsaj to 300 in petinšestdeset dni.

»Nakup kripto delnic, da bi presegli denar, je naporen ,« je poleg primerjalnih podatkov o učinkovitosti iz Bloomberga komentiral izvršni direktor Three Arrows Capital Zhu Su.

Vsak bitcoin in eter (ETH) sprejemata za resnične, saj so se odrezali veliko bolje kot delnice podjetij, podobno na MicroStrategy (MSTR) in Coinbase (COIN), ne glede na uspehe vsakega v 992.

Missed out on hot crypto stocks in 2021? It paid just to buy Bitcoin and Ethereum, data showsCrypto delnice v primerjavi z BTC v primerjavi z grafikonom ETH. Vir: Zhu Su/Twitter

Številke poudarjajo raznolikosti med okvarjenimi in kripto trgi, pri čemer imajo slednji stopnjo svobode izražanja, ki je dolgo odsotna od delnic, blaga in drugih virov.

»Trgi so pred nami, saj pokukati. Kripto veliko bolj, zato zdaj ni več pod nadzorom nobenega posameznika. To je najboljši prosti trg na svetu,« je v začetku tega meseca znan trgovec in analitik Pentoshi.

Za maloprodajne subjekte, nasprotno, tehnika povprečja stroškov čeprav izzivajoče alokacije v BTC, blažitev kratkoročne nestanovitnosti, se tako zdi, da bi bilo tako, kot je skupna vrednost bolj prijazna.

Rudarji se borijo v nasprotju z BTC

Dodatni podatki iz največjega javnega rudarjenja podjetja podpirajo modo.

Povezano: Bitcoin se približuje $41V redu — Tukaj so naslednje faze tečaja BTC

Glede na njihovo začetno in celoten tečaj delnic v času njihove prve javne ponudbe se velika večina močno zniža v BTC.

Samo BitFarms (BITF) trenutno ustvarja dobiček od decembra.

Missed out on hot crypto stocks in 2021? It paid just to buy Bitcoin and Ethereum, data showsRudar primerjalni grafikon delnic v primerjavi z BTC. Vir: Dylan LeClair/Twitter

Kljub temu obseg razvoja med nadomestnimi udeleženci rudarjenja v Združenih državah Amerike je dojemal odpiranje in kot je poročal Cointelegraph, razvrščanje po razdelkih omogoča nadaljevanje plovbe v.

Texas, ki pokuka, da postane meka za rudarjenje, morda verjetno tudi glej iskalne informacije za vitalnost večkrat preskočiti 300 in petinšestdeset dni.

128018

128018Missed out on hot crypto stocks in 2021? It paid just to buy Bitcoin and Ethereum, data shows

78309

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments