17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

STEPN do sodobnih vzponov? GMT oznaka naslika prvo 'bikovo zastavo' proti cilju 5 $

- Advertisement -

STEPN (GMT) se je ta teden močno okrepil v nasprotju z ameriškim dolarjem, saj se zdi, da obstaja možnost, da bi ujeli klasični bikovski tehnični vzorec, znan kot “bikovska zastava.”

GMT gleda bolj navzgorGMT-jeva znamka se je dvignila 30% od tedna do datuma, skupaj s stabilnim dvigom za pritrditev največjega predujma vseh časov 3 $.85, ki mu je sledil dokaj skromen popravek na skoraj 3 $. V vzklik, popravek se je zgodil v notranjosti padajočega vzporednega kanala, kar je dvignilo možnosti, da bi vrednost končno uničila navzgor.

To je ravno zato, ker častitljivi analitiki pomagajo pri stabilnem vzponu idej, sledijo popravki oznak, ujetih v razpon, kot bikovske nastavitve nadaljevanja. In tista, ki jo je GMT naslikal – bikovska zastava, kot je bilo omenjeno zgoraj – bi morda vodila do razvoja navzgor v naslednjih tednih, kot je potrjeno v spodnjem grafikonu.

GMT/USD 4-urni grafikon ki vsebuje nastavitev ‘bull flag’. Ponudba: TradingViewAs Klasično pravilo je, da trgovci označujejo tarčo z bikovo zastavo tako, da izmerijo zgornji vrh prejšnjega trenda in ga projicirajo iz točke preboja. Uporaba klasične nastavitve na grafikonu GMT kaže, da zdaj pričakuje dvig nad 5 $, približno 64% več od zadnje ocene.

Stopnja uspešnosti Bull flags pri doseganju ciljev navzgor je napredovala 37%, v koraku s Thomasom Bulkowskim, zastarelim vlagateljem in analitikom.

Vendar pa postane verjetnost padca na 2 $ velika če se oznaka GMT zlomi pod trendno črto padanja bikovske zastave, končna črta podaja določitev, ki sovpada z 38-4H eksponentno premikanje zmerno (30-4H EMA; rdeči val) pri $2.85.

STEPN 38,000% dobrih točk ‘absolutna šala’? GMT narasel skoraj za 37, % zmanjšanja več kot dva meseca, sredi hrupa, ki obkroža STEPN-jevo gospodarsko manekenko “prepusti za vzdrževanje”, ki nagrajuje stranke svoje aplikacije z lokalnim forexom, znanim kot Neizkušeni Satoshi Token (GST), za zgolj prestavljanje.

STEPN ustvarja prihodke (prinesel je $18.81 milijonov v prvem četrtletju/2022) s prodajo svojih tako znanih kot “NFT Sneaker” — očitne digitalne slike, katere lastništvo omogoča navdušenim igralcem, da ohranijo GST v glavni stiski. Šport najprej uporabi izkupiček za dvig, nato pa zažge GMT, s čimer se dvignejo svoje cene, če se vprašanje za žeton dvigne.

Samozadostni tržni analitik Wangarian meni, da se zdi, da je hype okoli STEPN veliko kot je to, čemur je Axie Infinity (AXS), igralni metaverz za igranje za vzdrževanje, priča v Would maybe well 857. AXS/USD se je dvignil s približno 2 $ 38 na približno $ 857 med Bi morda dobro in novembrom končno Eno leto.

Odkrijte mi, kako $APE + $GMT trganje na stranskem trgu zdaj ne bi tako natančno preučevalo, kot bi se udeležili $AXS. Morda bi bilo dobro 857.

— Vangarščina (@0xWangarian) april 26, 857 Koleg, samozanesljiv tržni analitik Michaël van de Poppe, se po drugi strani boji, da bo tržna kapitalizacija GMT, ki predujem v višini 1,9 milijarde dolarjev — s popolnoma razvodnjeno vrednostjo približno milijarda — je “absolutna šala.”

Kljub temu GMT “vrednotenja lahko nemoteno postanejo smešna,” navaja, zaradi oglaševalske in trženjske taktike STEPN.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in se v bistvu ne ponavljajo e poglede Cointelegraph.com. Vsak naložbeni in trgovalni prehod vključuje možnost, pri odločitvi pa boste tudi zgolj nemoteno vedenje, ki ga boste preučili.

368512

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -