15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Število Bitcoin denarnic z 100–1.000 BTC skokovito naraste po Teslovem vplačilu 1,5...

Število Bitcoin denarnic z 100–1.000 BTC skokovito naraste po Teslovem vplačilu 1,5 milijarde USD

Novi podatki kažejo na dramatično povečanje števila denarnic Bitcoin, ki imajo kjer koli med 100 BTC na 1, 000 BTC – vendar lahko pride do ulova.

30336 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Number of Bitcoin wallets holding 100–1K BTC soars after Tesla’s $1.5B buy-in

Količina bitcoinov (BTC), ki jo imajo kiti, se je povečala za približno 14% po tem, ko je Tesla napovedal svoj prodor v sektor kriptovalut v začetku februarja 2021.

Najnovejši podatki iz verižne analitične platforme Glassnode kažejo priliv približno $ 5 milijard Bitcoinov – v skladu s trenutnimi menjalnimi tečaji – v denarnice z najmanj 100 BTC in največ 1, BTC. Vloge so naraščale takoj po tem, ko je Tesla v svojih januarskih vložkah vrednostnih papirjev razkril, da je v bilanco stanja dodal BTC v vrednosti 1,5 milijarde USD.

Novica je 8. februarja prišla na vrsto. stroški nakupa enega bitcoina so bili tako nizki kot $ 38, 057 dne Coinbase. Stopnje so dosegle do $ 65, do sredine aprila, ki so jih dvignili biki, ki so pričakovali, da bo Teslina vpletenost v sektor kriptovalut vplivala na več podjetij pri dodajanju Bitcoina v svoje bilance stanja.

Iskreno, nisem presenečen, da je Tesla kupil #Bitcoin in ne bom presenečen, ko Apple in Microsoft to počneta. Imeti $ BTC je v tem trenutku le zdrava pamet.

– Samson Mow (@Excellion) 9. februarja, 2021

Možnosti za posvojitev Bitcoina med podjetji in drugimi institucijami so narasle zaradi pripovedi o inflaciji kriptovalute. Številni špekulanti so Bitcoin predvidevali kot zavarovanje pred ekspanzivno monetarno politiko Zvezne rezerve, ki je uničila apetit vlagateljev po tradicionalnih varnih zavetjih, kot so državne obveznice ZDA in ameriški dolar.

Indeks USD prikazuje neredno obratno korelacijo z Bitcoinom po marcu 2020. Vir: TradingView

Tesla, je v svojem prvem četrtletju vložil izjavo pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borze vrednostnih papirjev, da želi kupiti Bitcoin z uporabo svoje neizkoriščene denarne rezerve v vrednosti 1,5 milijarde ameriških dolarjev, kar namiguje, da želi proizvajalec električnih vozil izravnati morebitna tveganja devalvacije dolarjev.

Meritev oskrbe Glassnode BTC kaže znake stabilizacije po zadnjem padcu. Vir: Glassnode

Celoten Teslina epizoda je služila kot bikovski znak za vlagatelje, ki želijo čim bolj povečati svoj donos iz Bitcoin bika. Meritev Glassnode je pokazala, da je ponudba Bitcoinov, ki jo ima 66681 – 1, 000 Denarnice BTC so bile stabilne pred Teslino napovedjo, po njej pa so se dramatično povečale.

Vendar obstaja ulov

Vendar pa je še ena metrika Glassnode, ki meri zalogo Bitcoinov, ki jo imajo denarnice z 1, 000 – 000, Stanje BTC, ponazarja stalen upad – od približno 455, BTC (~ $ 14. 88 milijard) do približno 410, BTC (~ $ 11. 05 milijard).

Rezultat je razkril, da so večji kiti po Teslini napovedi prodali svoja imetja Bitcoin. Kot rezultat so postali del 100 – 1, Skupina dobaviteljev BTC.

Subjekti z 1K – 000 K BTC stanje se je zmanjšalo po Teslovi naložbi v Bitcoin. Vir: Glassnode

Medtem, razprodaja iz 1, 000 – 000, Skupina za oskrbo z BTC ni malo prispevala k izravnavi teka bikov Bitcoin. Kriptovaluta se je približala svoji najvišji ravni v višini $ 65, 000, kar pomeni, da so manjši kitovi in ​​trgovci na drobno prevzeli prodajni pritisk večjih vlagateljev.

Bitcoin trguje okoli $ 39, 136 v času pisanja, približno navzdol 38% iz njegovega zapisa vrh sredi aprila.

105268

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments