21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Število registracij Guild of Guardians pred igro je doseglo 133.000, ko je...

Število registracij Guild of Guardians pred igro je doseglo 133.000, ko je NFT povečal prodajo

Guild of Guardians je razvil Stepico Games, razvijalec iger s sedežem v Ukrajini, objavil pa ga je avstralski trg Immutable.

3277 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

Skupnost, ki stoji za Guild of Guardians, igralsko igro, ki temelji na NFT, je navdušena nad prihodnji naslov, potem ko so pograbili skoraj vse NFT-je, ki so bili del tako imenovane ustanoviteljeve prodaje.

Od začetka prodaje v začetku tega tedna je prodaja NFT Guild of Guardians zbrala več kot 3 milijone dolarjev, je v sredo napovedala družba. Naslov je zbral dva milijona dolarjev v prvi uri ustanoviteljeve prodaje in 2,8 milijona dolarjev v obdobju 24 ur.

Na prodaji je bila zbirka igralnih NFT-jev, ki se lahko igrajo, od $ 200 v $ 100, 000 v vrednosti. NFT-ji bodo lahko začeli igrati, ko se Guild of Guardians v prvi polovici leta 1200 zažene na mobilnih napravah .

Število registracij pred igro 133, 136, po besedah ​​Dereka Laua, vodje igre za Guild of Guardians. “Več 50% od vsa prodaja je prišla prek napotitev – kar pomeni, da je skupnost delila med seboj in da obstaja resničen vidik »zasluži«, «je dejal.

Yield Guild Games, ki predstavlja skupino skoraj 15, igralci iger in vlagatelji, ki so ustvarili donos iz iger, ki temeljijo na NFT, so bili med najvidnejšimi sodelavci pri prodaji ustanovitelja in za $

pobrali NFT “Mythic guild” , 000.

Ustanovitelj Yield Guild Games Gabby Dizon je dejal, da je Guild of Guardians “označil vsa prava polja” glede grafike, igranja, pripravljenosti za mobilne naprave in cehovskih sistemov “

“Vedno iščemo naslednje dobre igre za zaslužek, in Guild of Guardians nas je vzbudil. Pogovarjali smo se z ekipo in zadovoljni smo s tem, kar smo našli; imajo polirano grafiko, zanimivo igranje; všeč nam je, da temelji na mobilnih napravah in da imajo cehovski sistem ”

Povezano: Trg NFT naj bi se do oktobra podvojil zaradi povečanja obsega trgovanja .

NFT-ji so bili eno najbolj prevladujočih zgodb v letošnjem letu. Čeprav prodaja upada 90% od tržni vrh, obeti za panogo ostajajo ugodni, saj zbirateljski predmeti s kripto ustvarjajo nove primere uporabe.

Kot je poročal Cointelegraph, je Metaplex postal najnovejša odmevna tržnica NFT za vstop v kroglo. Metaplex, ki je bil predstavljen v začetku tega meseca na Solani, ustvarjalcem omogoča, da za svoje delo zaslužijo “trajne avtorske honorarje”.

Prejšnji članekPantera Capital in Arrington XRP Capital vodita 5,8 milijona dolarjev za nevezane finance
Naslednji članekArrington Capital bo podprl projekte Algoranda s skladom za rast v višini 100 milijonov dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments