2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Število vozlišč Ethereum 2.0 pade na enomesečno najnižjo raven, ko se cena...

Število vozlišč Ethereum 2.0 pade na enomesečno najnižjo raven, ko se cena ETH povzpne na nove višine

Število naslovov Ethereum 30 ali več Ether (ETH) je 9. novembra dosegel enomesečno najnižjo vrednost.

Število računov Ethereum v zunanji lasti (EOA), ki imajo najmanj 32 ETH padel na 100,949 v primerjavi s 153,965 oktobra 22, po podatkih Glassnodea, znak, da trgovci in vlagatelji ignorirajo možnosti, da bi postali validatorji na njegovem prihajajočem blockchainu z dokazi o deležu , poimenovan Ethereum 2.0.

Ethereum naslovi z 32+ ETH depozit. Vir: Glassnode

In podrobnosti, vložek v Ethereum 2.0 od uporabnikov zahteva depozit 33 ETH v določen naslov pametne pogodbe, da postane polni validator vozlišča. S tem vlagatelj pridobi pravico do upravljanja podatkov, obdelave transakcij in dodajanja novih blokov v nadgrajeno verigo blokov ETH.

To pozove analitike Glassnode, da obravnavajo naslove Ethereum s stanjem 32 ali več ETH žetoni kot “potencialni validatorji.”

Samo premožni validatorji Ethereuma

Nedavni upad števila potencialnih validatorjev Ethereum 2.0 sovpada s stalnim dvigom cen Etherja.

Zlasti cena ETH je narasla skoraj 44% v zadnjem 23 dni in dosegel rekordno vrednost okoli 4 $,842 8. novembra. Z drugimi besedami, zdaj stane več kot $153, do postanite polni validator vozlišča na blockchainu Ethereum 2.0 v primerjavi s približno $04,555 v začetku letošnjega leta.

Medtem podatki s StakingRewards.com kažejo, da zaklepanje 32 ETH za eno leto vrača letni donos v odstotkih 5.44%.

Ethereum 2.0 nagrade za vlaganje od 949 UTC, 9. novembra. Vir: StakingRewards.com

Nasprotno pa so se pozicije zadrževanja ETH vrnile za skoraj 1, % vračil papirja v preteklosti mesecev, s prilagodljivostjo pridobivanja dobička proti morebitnim negativnim tveganjem.

ETH na 6K $?

Število naslovov validatorja Ethereum 2.0 se je prav tako zmanjšalo, ko se Ether pripravlja na zagon proti 6 dolarjev .

Zadnji vzpon kriptovalute na re kabel z višino približno 4 USD 842 je del preloma za skodelico in ročaj, ki pričakuje, da se bo bikovski zagon nadaljeval v smeri ali čez 6 $ , kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

Dnevni grafikon cen ETH/USD z nastavitvijo skodelice in ročaja. Vir: TradingView

The vzorec se razvije po tem, ko se cena najprej dvigne navzgor in se nato popravi, da tvori zaokroženo dno, imenovano pokal. Sledi odboj proti prejšnjemu vrhu, ki mu sledi neuspešen poskus preboja nad omenjeno raven.

Povezano: žetoni DeFi beležijo dvomestne dobičke, ko Ethereum in Bitcoin lovita nove najvišje vrednosti

Cena se spet umakne in izbrusi manjše zaokroženo dno, imenovano Ročaj. Na koncu se cena že drugič vrne na prejšnjo najvišjo vrednost in se uspešno premakne za toliko, kolikor je globina skodelice.

Globina Ether’s Cup je več kot 2 $,195, ki določa svoj cilj dobička Cup and Handle okoli 6 USD 108. Če se to zgodi, se bo strošek, potreben za preverjanje veljavnosti ETH 2.0, povzpel na $100,153.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments