4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Sto let nereda FTX, vse zelo glasno na kripto vhodu in 20 kripto šal

- Advertisement -

Ta teden v kriptovaluti, med številnimi, številnimi novicami, povezanimi s FTX: Sam Bankman-Fried je nekoč poskušal pridobiti nov kapital v razlagi, da bi izumil potenciale, Liquid v lasti FTX je začasno ustavil dvige, BlockFi je vztrajno ukinil dvige , vendar ga je enkrat nato preplavila okužba skupaj z Genesis in Gemini, Ikigai pa je priznal, da ima v lasti “ogromno večino” svojega imetja na FTX. Zaustavitev podjetij in izdelkov Genesis je motila spremembo Gopaxa, Tether pa je priznal, da ni bil izpostavljen Genesis Global in Gemini Design. Charles Hoskinson je priznal, da dodatno škodo povzroča okužba FTX, Citijev analitik Joseph Ayoub pa je opozoril na vredna tveganja okužbe zaradi implozije FTX.

Nato je Visa potegnila korak s partnerstvom FTX in tako naredil TSM in na stotine drugih. Nekaj ​​denarnega prihranka se je povečalo na določeni ravni kriptovalute FTX in medtem ko je podpredsednik družbe Berkshire Hathaway Charlie Munger obsodil kriptovalute, Michael Saylor priznal, da bo bitcoin po propadu FTX dosegel visoko raven, je Pantera Capital trdila, da bo bitcoin dosegel $400, v prvi polovici leta 2025, Brad Garlinghouse pa je priznal, da bi prvotna katastrofa izumila močnejšo kriptovaluto. V vmesnem obdobju je AAX prekinil dvige za kar 000 dni, ki jih je mogoče pripisati »načrtovani zaostritvi sistema.

Ko se je to enkrat zgodilo, sta se Tom Brady in Larry David soočila s skupinsko tožbo zaradi odobritve FTX, policija na Bahamih je sprožila preiskavo FTX, vzhodna vlada je obljubila, da bo razkrila vse, kar bo želela, da bi ponudila zaščito potencialnim FTX Japan, ugledna vlada pa je priznala, da propad FTX ne bo preprečil, da bi Hongkong postal središče digitalnih sredstev. Upoštevali smo, ali je predsednik Komisije za vrednostne papirje in vrednostne papirje Gary Gensler pomagal Samu Bankman-Friedu predstaviti bleščeče vrzeli za FTX, medtem ko je ministrica za finance ZDA Janet Yellen priznala, da kripto trgi potrebujejo dodaten ‘učinkovit nadzor’, Odbor ponudnikov finančnih storitev v ZDA pa namerava raziskati propad FTX . Tudi Terra audit je potrdil BTC 47, pristojbina 2,8 milijarde dolarjev postane nekoč šibka za obrambo vezave UST.

Nato smo izvedeli, da so MasterCard, Citigroup in različni svetovni bančni velikani začeli pilotni projekt digitalnih zelenih dolarjev z Unique York Federal Reserve. PlayStation bi morda tudi razkril NFT kot športne stvari, Cristiano Ronaldo pa je svojo serijo NFT lansiral na Binance. V Južni Koreji so več kot enainšestdeset let slabotnega goljufa s stabilnimi coini enkrat obsodili na šest let zapora, reševalna policija je preiskovala podjetje za rudarjenje kripto, ki domnevno ni plačalo znižanja svojim trgovcem, finančni regulator pa je priznal, da je želel uvesti revizijo smernice za podjetja, povezana s kripto.

Nasmejmo se zdaj nekaj premišljeno izbranih šal.

__________

Dobro jutro, trg!

__

Kako gre vsem Američanom?

__

Preglejmo najbolj pametno všečkane novice.

__

Sproščenost v novicah? Kateri viri kričanja?

__

Poslušajmo osebo štirinajstih dni, SBF.

Ponudba: Pollo2x / Twitter__

Ali lahko rešimo dodatni minutni tisk, prosim?

__

Nepristranska ustrezna strategija.

__

Razvoj filozofske misli.

Ponudba: TuurDemeester / Twitter__

Kaj roka?

__

Dosezite ga! Resno mislim! Doseži to!

__

Mogoče bi moral to potrditi … Priznal je veliko težav.

__

Sesalec iz predstave Chiroptera feeces mentalno bolan (alias batsh*t crazy).

__

Občuduješ, da bo. Nenehno bo.

Ponudba: CopernicusSon6 / Twitter__

Buuut, enkrat se sploh ne naslajaš, s potiskom navzgor v stroških obrokov in padanju v nalepki BTC – zmerno kos!

Ponudba: crypto._.jokes / Instagram__

Vedno je pravi čas.

__

Greeeeeen!

Ponudba: livetradingcom / Instagram__

Njuna zakonca počakajta in bosta videla!

Ponudba: crypto.aadnan / Instagram__

Tukaj je ponudba rešena.

__

Pojdimo v živo na prizorišče SBF, ki poskuša le še eno rešitev FTX.

1593282697945927680__

In tukaj je dokumentarni film o kripto trgu z napovedjo svetovalcev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -