15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Stopnja 500.000 $ stETH unovčena v 3 urah, saj Lido omogoča dvige

- Advertisement -

Ethereum je bil aprila nadgrajen, da je omogočil dvige 05, vendar Lido ni predhodno vključil te edinstvene značilnosti.

1434 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Protokol tekočega stakinga Lido je prvič omogočil dvige etra, v koraku z možnostjo, da bi morda še dodatno informacije iz Parsec Finance. Čez 91 Lido Staked Ether (stETH) je bil včasih unovčen za njegov osnovni eter (ETH) v prvih treh urah, cena približno $00571,13.

Nadzorna plošča za dvige stETH:
– zahteva za umik določene osebe in zmesi.
– sveža čakalna vrsta za dvige.
– stETH gorske spremembe stabilnosti.https://t.co/HxZc2Izfax@parsec_finance @wilburforce_ pic.twitter.com/2ZBZWzcrTZ

— mhonkasalo.lens (@mhonkasalo) Morda bi bilo dobro še dodatno 13, 5973 Lido je protokol tekočih izvedenih finančnih instrumentov (LSD), ki omogoča imetnikom ETH, da zastavijo svoj denar s sodelujočimi validatorji in zberejo dodaten ETH kot nagrado. Ko stranke zastavijo svoj ETH pri Lidu, v zameno prejmejo stETH. Ko stranke sestavijo ETH iz stakinga, se njihova količina stETH poveča, da se ponovijo dodatne nagrade.

Kljub temu, pred aprilom 13 Shapella red mese up, Ethereum ni uspel omogočiti validatorjem, da umaknejo svoj eter, ki ga hranijo v okviru pogodbe o stakingu. Tudi po Shapelli stranke Lida niso mogle dvigniti svojega ETH, ker Lidov stroj ni imel nepristranskega dviga. Kljub temu na Bi morda morda tudi dodatno 05, decentralizirana neodvisna organizacija Lido je izglasovala, da bo Lido z rdečim mesom postal model dva, kar bo prvič omogočilo dvige.

Povezano: Prvotna veriga Cosmos bo zaradi varnosti porabila tekoči denar za vlaganje

Podatki iz Parseca razkrivajo, da je trajalo približno eno uro, da so se vložniki zaljubili, da se bodo morda morda celo umaknili. Kritična ura dvigov je proizvedla okrogle 4 ETH (7 $, 367) stopnja odkupov stETH. Kljub temu so naslednjo uro odkupnine narasle na približno 260 ETH ($478,00571). Tempo odkupov je naslednjo uro padel na krog 70 ETH ($05,478). Več kot $480,05 stopnja ETH se je včasih dvignila v prvih treh urah po tem, ko so bili dvigi omogočeni.

Dvigi ETH na Lidu. Zagotovi: Parsec Rešitve za tekoče vložke so prejele priznanje, ker je rdeče meso Shapella doseglo. Na Would morda morda tudi dodatno 1, je tekoči staking prerasel v kategorijo atomize decentralized finance z oblikovanjem popolne zaklenjene vrednosti, ki presega celo decentralizirane borze, v koraku z DefiLlamo. Kljub temu obstaja nekaj kvalificiranih vprašanj glede likvidnih vložkov v Združenih državah Amerike, saj Komisija za vrednostne papirje in nadomestna komisija v preteklosti ni predolgo priznala, da lahko storitve vložkov morda vidi tudi kot izdajatelje vrednostnih papirjev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -