0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Stopnja razpršitve Bitcoin se približuje 200 EH/s, saj 100.000 BTC vsak mesec...

Stopnja razpršitve Bitcoin se približuje 200 EH/s, saj 100.000 BTC vsak mesec postane “nelikvidnih”

Stopnja razprševanja se še zdaleč ni izkazala za boljšo, bežanje po obroke za kopičenje pa se je najbolj povečalo, odkar kitajsko zajezitev rudarjenja Bi po možnosti na priložnost in priložnost.

5445

Skupni ogledi

69

Skupni deleži

Bitcoin hash rate nears record 200EH/s as 100K BTC turns 'illiquid' every monthBitcoin hash rate nears record 200EH/s as 100K BTC turns 'illiquid' every month

Bitcoin (BTC) je sposoben preseči sodobno blagovno znamko vseh časov v enem samem potrebnem prostoru – in glavni rudarski bazeni vsebujejo navidezno že pridobljen naslov.

Zapisi iz vira za spremljanje MiningPoolStats razkriva, da od decembra 21, je stopnja razpršenosti omrežja Bitcoin skoraj najboljša doslej.

Hash rate premaga spekter Kitajske

Brez sklicevanja na pristojbina se zniža iz $56,000, stopnja razprševanja postaja vse večja in kos vitalnosti računalništva iz identificiranih bazenov je zdaj na starodavni visoki ravni.

Stopnja razpršenosti se nanaša na računalniško vitalnost, namenjeno rudarjenju, in čeprav zdaj verjetno ni, da bi natančno izmerili, se ocene strinjajo, da je Bitcoin izjemno mamljiv za rudarje – in kar pomeni resnica še bolj resnična – kot kadar koli prej kot.

Identificirana stopnja razprševanja skupine je bila 69.4 exahasha na 2. (EH/s) ta teden, s celotno hitrostjo razprševanja pri 209.9 EH/s.

V koraku z MiningPoolStats, najbolj priročen enkrat prej, kot je bil slednji večji, saj doseže 209.3 EH/s v zgodnji Bi mogoče na priložnost na priložnost, natančen prej kot rušenje kitajskih rudarjev. Znani bazeni na številnih straneh ne vsebujejo nobenih diagramov, ki so bili tako zasedeni.

Kot taka stopnja razprševanja zdaj ni najbolj priročna, da bi si jo popolnoma opomogli od kitajskega zatiranja, vendar je zdaj močnejši kot kadar koli v zgodovinski preteklosti Bitcoina.

Bitcoin hash rate nears record 200EH/s as 100K BTC turns 'illiquid' every monthGrafika stopnje razpršenosti bitcoina. Vir: MiningPoolStats
BTC ponuja led v tem hladnem podnebju

Kot poroča Cointelegraph, tam zdi se, da je pomanjšano bežati po obroke, da bi prodal BTC v najsodobnejših fazah označevanja, saj rudarji in hodlerji enako lovijo rezervno ponudbo.

Povezano: Bitcoin se drži na Božičkovem shodu, saj sklad napoveduje, da bo blagovna znamka sodobno leto “immediate squeeze”

Podatki podjetja Glassnode za analitiko na verigi so potrdili model decembra. 20, ki kaže, da je znesek ponudbe BTC, ki prehaja iz “tekočega” v “nelikvidnega” nasveta, zdaj 91,20 BTC na trideset dni.

— glassnode (@glassnode) december 21, 5445

Akumulacijski odsek se je začel zaradi preobrata, ki ga je povzročila Kitajska, razkriva Glassnode. Dodatne številke poudarjajo globo vplivanje na delovanje oznake kot posledica dejanj nelikvidne ponudbe.