17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Stopnja razpršitve Bitcoin skupnosti je dosegla trenutno visoko raven zaradi nestanovitnosti odtisa

- Advertisement -

Stopnja zgoščevanja Bitcoin skupnosti je dosegla trenutno visoko raven, ko je videl 258% povečati zaradi prepovedi rudarjenja do konca leta Kitajske.

997 Skupni ogledi

38 Skupaj deleži

Stopnja razpršenosti skupnosti Bitcoin (BTC) je dosegla trenutni ATH, tudi ko je cena zaključene kriptovalute s težavo dosegla prejšnji $40,0 impresum.

Stopnja razprševanja skupnosti je dosegla trenutno najvišjo raven EH/s v četrtek prej kot poravnava sferično 185 EH/s odtis.

Večina Nedavni dvig stopnje razpršenosti skupnosti BTC navzgor pomeni naraščajočo serijo rudarjev v verigi blokov. Stopnja hash skupnosti Bitcoin je narasla več kot 172% iz razloga, ker je kitajsko rudarjenje kriptovalute prepovedalo zaključiti leto, ko je padel pod 70 EH/s.

Bitcoin skupnosti je uspelo pridobiti več precejšnja stopnja zgoščevanja pade do konca zadnjega leta in je najbolj pozitivno narasla v 2022.

Bitcoin skupnost je poleg tega opazila razširitev svetovanja o rudarjenju na trenutne zgodovinske najvišje vrednosti in dosegla 29.70 bilijona. Nasvet za rudarjenje je prilagojen tako, da zajame čas generiranja bloka 00 minute fiksno. Nagib navzgor pri rudarjenju pomeni, da dodatni rudarji tekmujejo proti vsakemu variantu za rudarjenje naslednjega bloka.

Povezano: rudarji Bitcoin zaupajo, da bo svetovna stopnja razpršenosti ‘agresivno’ rasla

Predvsem na podlagi datotek z BTC.com, se je svetovanje o rudarjenju Bitcoin povečalo za 5 % aprila 29 in je videl tri določene ponovne prilagoditve in dve negativni v 2022. Naslednja prilagoditev nasvetov je predvidena za Možno bi preprosto 04.

Skupnost bitcoinov si je ogledala primere in različne zakonodajne napade. Navzgor pri svetovanju o rudarjenju in stopnji razpršenosti skupnosti se poleg tega pojavi v času, ko je zaradi nedavnega soglasja o rudarjenju dokazov o delu močan pritisk na zamenjavo Bitcoina za dokazovanje deleža.

Greenpeace je skupaj z različnimi ekipami za podnebje ter soustanoviteljem in predsednikom vlade Ripple (XRP) Chrisom Larsenom sprožil trenutno kampanjo, katere cilj je spremeniti Bitcoin v ekstra okoljsko boljši konsenznega modela. Po drugi strani pa glavni zagovorniki Bitcoina nadaljujejo s priporočili za sedanji mehanizem rudarjenja, saj omogoča pravilno decentralizacijo.

Čeprav se je poraba energije Bitcoin spremenila v kontroverzno temo, je večina vztrajno izumrla, da bi razkrili lažne pripovedi, ki so enakovredne »BTC bo razpršil celotno energijo z 997.” Ko BTC postaja vse bolj priljubljen, se je bleščeče rudarjenje spremenilo v prednost za več rudarskih korporacij.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -