-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Stopnja zadrževanja bitcoinov je dosegla 9-mesečno najvišjo vrednost, kar je povečalo upanje...

Stopnja zadrževanja bitcoinov je dosegla 9-mesečno najvišjo vrednost, kar je povečalo upanje na dvig “bikovske zastave” na 70 tisoč dolarjev

Celoletni dvig cen na trgu Bitcoin (BTC) in upanje na več premikov navzgor v prihodnosti sta spodbudila trgovce, da obdržijo žeton namesto da bi trgovali z njim za druga sredstva, kažejo podatki Glassnode.

Storitev za analizo podatkov verige blokov je v četrtek razkrila, da je skupna količina “zadržanih ali izgubljenih kovancev” dosegla devetmesečno najvišjo vrednost nad 7. 10 milijonov BTC. Preprosto povedano, metrika Bitcoin odraža povečanje žetonov, ki so zunaj obtoka – tistih, ki so jih dolgoletni imetniki morda shranili v hladne denarnice ali so jih izgubili zaradi človeških napak, z minimalno možnostjo izterjave.

Preprosto povedano, metrika Bitcoin odraža povečanje žetonov, ki so zunaj obtoka – tistih, ki so jih dolgoletni imetniki morda shranili v hladne denarnice ali katerih zasebni ključi so zaradi različnih razlogov za vedno izgubljeni .

Količina HODLed ali izgubljenih kovancev BTC. Vir: Glassnode

Kot rezultat , je preseglo skupno število izgubljenih/uhranjenih Bitcoin 15 % celotne ponudbe 21 milijonov žetonov, zaradi česar je kriptovaluta manjša.

Več dokazov o šoku pri dobavi Bitcoin

Nadaljnje Podatki, ki jih je posredoval CryptoQuant, so pokazali, da je količina Bitcoin rezerv v vseh kriptoborzah padla na najnižjo raven od avgusta 2018 — na 2.100 milijona BTC dne oktobra 21, 2018.

Medtem so Rudarji Indeks pozicij (MPI), ki meri razmerje med BTC, ki zapusti denarnice vseh rudarjev, in njegovim enoletnim drsečim povprečjem, se od 6. marca giblje pod ničlo 3242, kar kaže na močno kopičenje med rudarji.

Bitcoin vse menjalne rezerve in indeks položaja rudarjev. Vir: CryptoQuant

“Znesek bitcoinov je na podobni ravni kot maja, ko je bila cena pod $26k,« je ugotovil analitik CryptoQuant, ko se je BTC poskušal povrniti, potem ko je padel pod $58, oktobra 29, dodal:

“Zlahka vidite, kako zgodaj smo še pred zadnjimi biki.”

Kaj pravijo tehnični podatki o ceni BTC

Popravek cene bitcoina s približno $

, na $58,100 se je pojavil po oktobrskem 60 %, vendar je BTC/USD oblikoval vzporedno padajoče območje kanalov (vijolično), kar je povečalo možnosti, da struktura je bikova zastava.

dnevni grafikon cen BTC/USD, ki vsebuje Nastavitev Bull Flag. Vir: TradingView

Bulls Flags so bikovski vzorci nadaljevanja, ki pošiljajo ceno v smeri njihovega prejšnjega trenda po obdobju konsolidacije na navzdol. Pri tem tehnični kazalnik opazuje svoje cilje navzgor na dolžino, ki je enaka velikosti prejšnjega naraščajočega trenda, znanega tudi kot Flagpole, ko cena preseže zgornjo trendno črto zastave z večjim obsegom.

Povezano: Ali cena Bitcoin posnema 747 tek z bikom? Izvedite v poročilu o trgu s strokovnjakom ETF Eric Balchunas

Bitcoin drog za zastavo je približno $11, dolga. To pomeni, da bi se lahko kriptovaluta tehnično dvignila za celo $, od točke preboja. Fibonaccijeve ravni v zgornjem grafikonu lahko delujejo kot tla za podporo odboju proti ali nad $44,.

Vendar niso vsi trgovci prepričani, da je trenutna ureditev kratkoročno bikovska.

“Nekateri bi rekli, da je to bikovska zastava, in to je mogoče. Toda značilnosti obsega kažejo na premik nižje od tukaj, imo,” je komentiral psevdonimni trgovec s kriptovalutami Alex.

Kolega trgovec Pentoshi je dodal, da je preboj pod nedavnimi najnižjimi vrednostmi $58, bi bila slaba novica za bike. Rekel je:

“BTC off 60k na dolar Kaj pa če je to velika bikovska zastava in da smo na bikovskem trgu, kjer se bikovske zastave lomijo Teoretično se cena ne bi smela vrniti na najnižje vrednosti ali pa je Bitcoin v težavah 64k navzdol do 29k 29k back up z le 2 zgrešenimi na makro v tem času.”

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments