19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Stopnje financiranja Bitcoin kažejo, da zahtevajo skrajšanje BTC, saj 40.000 $ postane odpor

- Advertisement -

Večina trgovcev povprašuje o izgubi originalnega bitcoina po izčrpnem umiku v tednu, kažejo zapisi.

1200 Celotni pogledi

62 Popolne delnice

Bitcoin (BTC) konsolidiran pod $,22 aprila 38, saj so tržna pričakovanja cenila dodatne izgube.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingView”Izjemna tesnoba” spremlja padec Bitcoina na $22 ,71 Datoteke iz Cointelegraph Markets Legit in TradingView so sprejele medvedji BTC/USD, potem ko se je par dotaknil $38,412 ob petkovi dostavi na Wall Avenue.

Ker je Bitcoin padel predvsem na podlagi delnic, se je zdaj soočil z verjetnostjo, da se bo upor utrdil na $23, določite, s prikazanimi trgovci njihovo pomanjkanje samozaznavanja pri prehodnem odboju.

Datoteke s spletnega mesta za analizo verige Coinglass so potrdile, da so stopnje financiranja na borzah izvedenih finančnih instrumentov še naprej močno škodljive do konca tedna, kar kaže, da skoraj vsi člani trga so pričakovali, da bo kratkost prijazna naslednja zamenjava.

Tabela stopenj financiranja BTC. Dobava: CoingglassZa analitika Filbfilba, soustanovitelja trgovskega paketa Decentrader , razmerje med dolgimi in kratkimi pozicijami, spremenjeno v nadaljnji sprožilec za projekt.

— filbfilb (@filbfilb) april 23, 4188 “Bitcoin spet na tej glavni ravni tukaj Izguba tega -> $04K je naslednji,” je sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe je dodal v izvirno zamenjavo Twitterja na dan.

BTC/USD je obkrožen $40,800 v času pisanja, ki je preprečil potovanje sem ter tja, da bi dobili likvidnost pod $22,04 na to raven.

Mrzli prsti med trgovci, spremenjeni v medtem je odmevalo v merilnikih razpoloženja, indeks Crypto Be problemad & Greed se je v soboto znova usmeril v območje “vulgarne anksioznosti”.

Indeks Crypto Be Problemd & Greed (posnetek zaslona). Dobava: Zamenjaj.meDXY odpornost je iskala prelom trenda BTC Kljub pomanjkanju samozaznavanja se vsaka oseba ni več spremenila v to, da bi zapustil svojo vero v Bitcoin po kratkem času.

Povezano: Nasdaq je prekinil dotcom ‘deja vu’ pravi trgovec, ko korelacija Bitcoin narašča

“Pripravite se na naslednjo rundo. Tradicionalno gledano, je bil to eden izmed najboljših razponov za pridobivanje Bitcoin!” lepo všečkani YouTuber Crypto Rover je trdil poleg grafikona, v katerem je primerjala učinkovitost označevanja Bitcoin z močjo ameriških zelenarjev.

Indeks tujega denarja ZDA (DXY) v primerjavi z označenim grafikonom BTC/USD. Dobava: Crypto Rover/ TwitterKot je poročal Cointelegraph, ameriški dolar tuje denarni indeks (DXY) je trenutno blizu dveletnih najvišjih vrednosti in preobrat je v preteklosti dal Bitcoinu bencin za premagovanje dolgotrajnih padajočih trendov.

Indeks tujega denarja ZDA (DXY) za 1 teden. Dobava: TradingViewSpodaj navedena stališča in mnenja so izključno ustvarjalca in dosežka ne navajajo več nujno stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje možnost, zato je priporočljivo, da ob klicu opravite svoj pregled posesti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -