2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Storitev imen Ethereum se bo preusmerila na upravljanje DAO, Airdrop žeton ENS...

Storitev imen Ethereum se bo preusmerila na upravljanje DAO, Airdrop žeton ENS imetnikom domen

ENS

Storitev imen Ethereum (ENS ), subjekt, ki nadzoruje decentralizirane domene, zgrajene na vrhu Ethereuma, je napovedal, da se bo obrnil na model decentraliziranega upravljanja, kar bo odprlo vrata oblikovanju DAO (decentralizirane avtonomne organizacije). ENS zdaj poziva delegate, naj predlagajo svoja stališča skupnosti, da bi bili izvoljeni. Oddaja žetonov DAO se bo odprla 8. novembra.

ENS Pivots to decentralized Governance

Storitev imen Ethereum, organizacija, ki stoji za decentralizirano domensko storitvijo na Ethereumu, je nedavno objavila, da namerava svoj model upravljanja zasukati na decentralizirano avtonomno organizacijo (DAO). Organizacija sprejema model delegiranja, ki bo posameznikom omogočil, da predstavijo svoje predloge, drugim uporabnikom pa, da prenesejo svoje žetone v podporo.

ENS je pojasnil, da medtem ko večina ključnih funkcij organizacija deluje brez nadzora, obstaja nekaj vprašanj, ki še vedno zahtevajo namensko človeško interakcijo in nadzor. Njeni glavni pomisleki so v pogodbi z več podpisi, ki ureja zakladnico, bodoča sredstva in pogodbo z registrarjem, ki upravlja mehanizem določanja cen domen.

Organizacija meni, da je DAO rešitve so dozorele, zato je izbrala to strukturo za reševanje trenutnih vprašanj v upravljanju.

Ustava in Airdrop

Za ustanovitev DAO bodo člani in uporabniki organizacij prejeli del žetonov upravljanja glede na njihovo uporabo storitev platforme. Izpust teh žetonov se bo zgodil 8. novembra in vsak uporabnik bo prejel del 24 milijonov žetonov, dodeljenih v ta namen. Drugi 25 % teh žetonov bo dostavljen prvotni ekipi ENS in sodelavcem v Discordu, medtem ko bo preostali 25 % dodeljen zakladnici DAO.

Eden od prvih aktov ENS DAO bo glasovanje o ustavi, ki predlaga vrsto smernic z namenom poučiti delegate, kako je treba upravljati ENS. Predlagana ustava je na voljo tukaj in določa decentralizacijo in integracijo kot glavna cilja organizacije ter preprečuje delegatom, da bi uporabili predloge, ki bi bili v nasprotju s temi načeli.

Ta airdrop ima je povzročila veliko gneča v skupnosti, ki zdaj špekulira o njeni vrednosti in jo primerja z drugimi podobnimi dogodki. To ni prvi tovrstni airdrop na Ethereumu. Dydx, decentralizirana borza, je svojim strankam prepustil žetone glede na njihovo uporabo platforme, pri čemer so nekateri uporabniki zahtevali do $50K vreden izvorni žeton.

Kaj menite o premiku ENS na upravljanje, ki temelji na DAO? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments