19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga "Strah" zajema Bitcoin, ko se razpoloženje kripto trga zniža na najnižjo raven...

“Strah” zajema Bitcoin, ko se razpoloženje kripto trga zniža na najnižjo raven od aprila 2020

Trgovsko razpoloženje meji na “skrajni strah”, indeks prikazuje sredi odmevov podnebja po marcu 2020 navzkrižno zrušitev sredstev.

544 Skupno ogledov

11 Skupaj delnice

'Fear' grips Bitcoin as crypto market sentiment drops to lowest levels since April 2020

Trgovci z bitcoini (BTC) in altcoini so bolj živčni kot kdaj koli prej v enem letu, saj klasični merilnik razpoloženja signalizira “strah”, ki vodi trg.

Po navedbah Crypto Fear & Greed Index, trgovci s kriptovalutami od aprila nimajo tako hladnih nog glede tržne klime 2020.

marec 2020 na ponovitev

Strah in pohlep uporablja vrsto dejavnikov, da določi prevladujoče razpoloženje med udeleženci na trgu – in torej tja, kam je verjetno namenjen sam trg.

) Nestanovitnost cen lahko povzroči velike premike pri odčitkih – pred štirimi dnevi, maja 10, izmerjeni indeks 72 / 100, kar ustreza “pohlepu”, ki je v središču sentiment.

Indeks kripto strahu in pohlepa. Vir: Alternative.me

Hitro previjanje naprej Petek in povsem drugačna slika je očitna, potem ko je Tesla zavrnil Bitcoin zaradi domnevne okoljske škode in večja borza Binance vidi pozornost regulatorjev. V času pisanja tega članka sta Strah in pohlep merila ravno 26 / 100 – trdno v območju “strahu” in meji na “skrajni strah.”

Zadnjič je bil indeks tako nizek le nekaj tednov po navzkrižnem padcu sredstev, zaradi katerega je BTC / USD znašal 3 USD 600.

Kot je poročal Cointelegraph, pa ta Zdi se, da je Bitcoin neurje prebrodil in se “zelo dobro” odrezal napadom prodajalcev in likvidacij trgovcev.

“Če se borza lahko odvrne od svetovne pandemije , Prepričan sem, da lahko Bitcoin preživi tweet, “je povzel priljubljeni trgovec Scott Melker.

Bitcoin si prizadeva za vrnitev na “poslovanje kot običajno”

Analitiki so že poudarili znake nastavitve odboja za Bitcoin, medtem ko nekaterim altcoinom z veliko kapico se je uspelo popolnoma izogniti padcu.

“Odlagališče Elon zdaj v okrevanju,” je statistik Willy Woo v četrtek izjavil sledilcem na Twitterju.

Woo je poudaril prilive na borze, ki so se spremenili v odlive, saj so trgovci verjetno kupili dip ali odkupljen po prodaji.

Hkrati se stabilnost valutnega salda na borzah nadaljuje v lastnem naraščajočem trendu in zagotavlja veliko potencialno likvidnost, če bikova biva ponovno vstopila na kripto trge.

Rafael Schultze-Kraft, soustanovitelj spletnega analitičnega vira Glassnode, je prav tako opozoril, da so se stopnje financiranja spremenile v njihovo vedenje pred padcem.

“To je bilo hitro: stopnje financiranja so se znova pozitivno spremenile. Longs se vračajo k plačilu kratkih hlač, “je komentiral priloženi grafikon.

Grafikon stopenj financiranja trajnih terminskih pogodb za Bitcoin. Vir: Rafael Schultze-Kraft / Twitter