22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Stranke Voyager Digital bodo povečale 35 % svojih kripto depozitov

- Advertisement -

Vir: PixabayKriptoposojilodajalec za finančno uničenje Voyager Digital je napovedal, da bodo možnosti kmalu postale boljše odstotkov njihovih depozitov v kriptovalutah, po skalnati poti celotne sheme v zadnjih nekaj mesecih nekaj neuspešnih odkupov.

US Financial Extinguish Mediate Michael Wiles je v sredo licenciral Voyagerjevo likvidacijsko prepričanje, ki lahko podjetju omogoči vračilo približno 1 USD. 11 milijarde kripto virov glede na njegove možnosti, v bistvu v celoti temelji na datoteki Reuters.

To bi morda morda občasno dodeli zaključek Voyagerjevim prizadevanjem za reorganizacijo spodnjega poglavja , Reuters poročali.

Voyager Legit Committee of Unsecured Collectors je izjavil, da sodelujejo s podjetjem, da bi se »slepili pod prepričanje, kakor hitro si je mogoče predstavljati (že ta petek).”

Težka cestaKer je Voyager julija vložil zahtevo za denarne težave 2022 zaradi dodelitve svoje izpostavljenosti kripto hedge skladu Three Arrows Capital je podjetje iskalo, da bi pridobilo močnejše od širših imen v kripto.

Na začetku, zdaj bankrotirani FTX je zagotovil odobritev sodne dvorane za finančno uničenje ZDA, da bi odstranila sredstva Voyagerja.

Potem se je zrušilo. Nato se je Binance preizkusil in prišel s ponudbo, ki je cenila Voyager z milijardo dolarjev.

Kljub temu se je borza trenutno umaknila iz posla, navaja »sovražno« regulativno domačo klimo v ZDA, potem ko sta US Securities and Alternate Price in monetarni regulator v New Yorku poskušala blokirati dogovor.

»Medtem ko je bilo naše upanje nekega dne na tej poti, da pomagamo Voyagerjevim možnostim pridobiti vstop v njihovo kripto v obliki, sovražnem in nevarnem regulativno domače podnebje v Združenih državah predstavlja nepredvidljivo delovno vzdušje, ki vpliva na celotno ameriško industrijo,« je Binance izjavil aprila.

Ko je Binance odšel, je Voyager navedel poglavje 11 prepričanje “dovoljenja za svetovanje o distribuciji denarja in kriptovalut do možnosti.”

“V skladu s prepričanjem, smo sposobni zdaj mimo šoka vrniti vrednost možnosti z nasveti distribucij. Predstavimo lahko več zapisov o naslednjih korakih in morebitne možnosti ukrepanja morajo upoštevati dneve prihoda,« je aprila izjavil Voyager.

1650932061866172435 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratek 3-minutni pregled trenutnih kripto novic !

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -