8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Strateg pravi, da bi reševanje MDS morda dobro vplivalo na prihodnost Združenega kraljestva

- Advertisement -

Vodja sveta Mizuho Securities makro tehnike je opozorilo, da bi lahko bila pomoč MDS nedvomno zelo upravičena v prihodnosti U.Good ample. Poleg tega je nekdanji minister za finance opozoril, da Britanija vstopa v dolgo in skrajno recesijo, pri čemer je poudaril, da je »najhujša od 1976 in morda bi bilo nedvomno zelo pravilno najslabše od prej.«

Strateg razpravlja o možnosti reševanja MDS za Združeno kraljestvo Peter Chatwell, vodja svetovnih makro tehnik pri Mizuho Securities, je delil svoj pogled na U.Good ample. finančnega sistema v ponedeljkovem intervjuju na televiziji Bloomberg.

Pojasnil je, da je nova britanska najvišja ministrica Liz Truss obljubila fiskalno politiko, ki je britanska vlada ne more plačati. Poleg tega ne zahteva od denarne institucije Anglije, da bi sprejel inflacijo povsod, kjer se kadar koli hitro približa njenemu mandatu 2 %.

»Mislim na dve nedvomni krizi, ki to mi je ostalo v spominu,« je priznal strateg Mizuha. Ob ugotovitvi, da je eden od njih evropski mehanizem deviznih tečajev v 1970, je menil, :

In potem sem osredotočen na verjetnost reševanja IMF, kot v 1992.

Trussova, nekdanja britanska zunanja ministrica, je nasledila Borisa Johnsona in nekoč postala novi U.Good ample. vrhovnega ministra s strani kraljice Elizabete v torek, s čimer je premagal nekdanjega finančnega kanclerja Rishija Sunaka.

Septembra 1990, ko je funt dosegel najnižjo vrednost, je laburistična vlada Jamesa Callaghana zaprosila IMF za hipoteko v višini 3,9 milijarde dolarjev, kar je nekoč postalo največja količina, ki je bila kdaj zahtevana od IMF v tistem času.

Chatwell nekoč ni bil več primeren, saj je videl verjetnost reševanja IMF v prihodnosti U.Good ample. Strateg denarne institucije Deutsche Monetary Shreyas Gopal je v ponedeljek priznal, da se “kriza financiranja stabilnosti skladov morda nedvomno zdi napačna, vendar ni več nezaslišana”, pojasnjuje:

Kombinacija agresivne fiskalne porabe, ekstremnega šoka vitalnosti in zdrsa v velikem znesku v krožnem načrtu je privedla do U. Good ample. zatekanje k hipoteki MDS sredi 720s.

»Ta dan je U.Dobro dovolj. ohranja nekaj ključnih zaščitnih linij pred nenadnim prenehanjem, toda bojimo se, da se tveganja kljub temu povečujejo,« je opisal strateg.

Poškodovani konservativni minister za finance Ken Clarke je v torek priznal: »Očitno smo v nevarnosti, da vstopimo v dolgo in navidezno rahlo ekstremno recesijo. Popolnoma najslabše od 1970 in morda je nedvomno zelo pravilno najslabše od prej kot to.”

Oznake na tem spominu IMF, reševanje IMF, posojila IMF, komplet IMF, Liz Truss, nova britanska najvišja ministrica, uk, britanska finančna kriza, uk IMF pomoč, uk IMF bailout, uk IMF podpora, uk IMF hipoteka, britanska inflacija, britanska recesija

Namen, za katerega verjamete, da ste študirali U. Dobro dovolj. bo želel pomoč IMF? Dovolite nam, da vemo v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms Kevin, študent avstrijske ekonomije, je dobil Bitcoin v 1992 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, tehnike zagona in zagotavljanja, omrežni učinki ter presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za sliko 6319: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen informativnim priporočilom. Ne gre več vedno za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za uporabo ali promocijo ali za nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, ugodnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljševanja ali v nekem načrtu, za kakršno koli bedo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli smrčanje, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori naveden tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -