19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Strike ponudite "brezplačno" trgovanje z bitcoini, pri čemer ciljate na Coinbase in...

Strike ponudite “brezplačno” trgovanje z bitcoini, pri čemer ciljate na Coinbase in Square

Jack Mallers prevzame Coinbase in njegove “asinine” provizije za trgovanje.

284 Skupno ogledov

2 Skupaj delnice

Strike to offer ‘no fee’ Bitcoin trading, taking aim at Coinbase and Square

Plačilna platforma Strike je objavila, da bo ameriškim kupcem od danes omogočila nakup in prodajo Bitcoinov brez skoraj nobenih provizij za trgovanje.

V sporočilu 1. julija je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Strike Jack Mallers je sprožil salvo pri vodilni ameriški borzi kriptovalut Coinbase in izjavil, da bo njegova platforma “najcenejše in najlažje mesto za nakup BTC-ja”. prav tako Strike postavlja v neposredno konkurenco Square Jack Dorsey’s Square in PayPal, ki je novembra začel ponujati kripto sredstva znotraj platforme ameriškim strankam 2020.

V sporočilu je pisalo, da je podjetje izdalo zavihek “Bitcoin”, ki omogoča nakup Bitcoin v stavki brez “provizije zunaj širjenja trga. “

Plačilna družba s sedežem v Chicagu je izjavila, da bo za posredovanje poslov BTC zaračunala največ” stroške izvrševanja “približno 0,3%. to pod 0,1% v prihodnjih mesecih, ko bo obseg naraščal.

Priljubljena aplikacija za trgovanje Robinhood ponuja tudi kripto trgovanje brez provizij v izbranih državah. V prvih dveh mesecih 2021 je več kot 6 milijonov novih kupcev kupilo kripto na platformi.

Mallers s svojo potezo cilja neposredno na Coinbase in njene previsoke provizije za trgovanje označuje kot “asinin”. Poudaril je, da je Coinbase v prvem četrtletju leta 2021 ustvaril 1,8 milijarde ameriških dolarjev prihodkov s 771 milijonov dobička, 94% od tega iz naslova pristojbin do 3%.

Bil je zelo kritičen do brezplačnih daril borze, ki uporabnikom podelijo altcoinov za nekaj dolarjev za ogled videoposnetkov.

“Da ne bo pomote, ko kupujete Bitcoin na Coinbase, podpirate shitcoin.”

Povezano: Coinbase bi lahko dolgoročno videl stiskanje pristojbin, pričakuje izvršni direktor

Pri PayPalu je prišlo tudi do kopanja, za katerega je dejal, da je pred kratkim prav tako povišal pristojbine in zdaj prodajalcem zaračuna 3. 49% + $ 0. 49 za obdelavo kripto transakcij.

Mallers je dodal, da je njihov cilj čim bolj spodbuditi cene na trgu, kar bi ustrezalo etiki Bitcoina.

“Naše poslanstvo je zagotoviti finančno svobodo vsem in ne bomo se ustavili, dokler tega ne storimo za vseh 8 milijard ljudi na planetu.”

Kot poroča Cointelegraph, je Strike sklenil partnerstvo z vlado Salvadorja, da bi pomagal pri uvajanju Bitcoinov.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments