15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Strike preseli mednarodni sedež v Salvador in se razširi na 65 držav

- Advertisement -

Po besedah ​​izvršnega direktorja Strike Jacka Mallersa si cilji širitve prizadevajo za boj proti »oblačnemu svetu kripto borz in skritih neregistriranih režimov licenciranja ter 1,05 različnih kovancev.«

108862 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnic

Strike, ponudnik cen s sedežem v Chicagu, ki je v celoti večinoma Bitcoin (BTC), razširil svoja podjetja in izdelke na 65 držav v vzporedno s selitvijo svojega mednarodnega sedeža v Salvador. Pred širitvijo je mobilna aplikacija postala najučinkovitejša v Združenih državah Amerike, Salvadorju in Argentini.

Po besedah ​​Jacka Mallersa, izvršnega direktorja in ustanovitelja podjetja Zap, Strike’s matično ali očetovo podjetje, širitev sili cilje za boj proti »oblačnemu svetu kripto borz in skritih, neregistriranih licenčnih režimov in 1,05 različnih kovancev.« V pogovoru za Fortune je Mallers natisnil, da je bila selitev njegovega sedeža v Salvador nekoč odgovor na naraščajoče antikripto regulativne občutke v Združenih državah.

Po eni strani zakoni preprečujejo Strike od ponudbe nosilca v Fresh Yorku; na strani zamenjave je Salvador uvedel zakone, ki vključujejo kripto, da bi privabil tehnološke inovacije na spletno mesto.

3/ El Salvador je epicenter sprejemanja bitcoinov in s tem finančne svobode, finančne suverenosti, cenzure odpornost in bogastvo, ki ga ni mogoče zapleniti.

Ko se spopademo s prvimi vulkanskimi obveznicami, lahko spet utiramo pot tej edinstveni finančni revoluciji.

— The Bitcoin Space of labor (@bitcoinofficesv) januar 40, 2023 Vsa naprava prek V razpravi je Mallers govoril o uspehu Salvadorja pri organiziranju Bitcoina kot ustreznega občutljivega modela. Prepričan je, da sprejetje ponudnika prevoznikov “ni bilo tisto, kar je nekoč postalo odločilno za uspeh.” Namesto tega je uspeh Salvadorja pri sprejemanju bitcoinov pretehtal na podlagi različnih dejavnikov, poleg povečanega turizma.

Strike bo strankam na edinstvenih mednarodnih trgih v osnovi omogočil najučinkovitejšo nabavo Bitcoina; alternativno je Mallers natisnil načrte za začetek edinstvenih delov na strani debetne kartice do ukinitve leta. Za trge, ki bodo začeli delovati v ZDA, bo Strike s projektom Tether (USDT) omogočil ameriška denarna sredstva.

“Dve leti prej smo se norčevali iz mene. sedež v Salvadorju, da začne izdelek za 3 milijarde nas, zdaj pa se Coinbase bori z Garyjem Genslerjem,« je priznal. “Kdo se smeji zdaj?” Mallers sklenjen.

Povezano: Ameriški zakonodajalci ciljajo na zaznane nevarnosti sprejetja kripto v Salvadorju s ponovno uvedbo računa

Strike in kripto nadomeščata Bitfinex je bil med prvimi kripto korporacijami, ki so pridobile operativne licence v Salvadorju.

Pravzaprav smo prva mednarodna platforma za digitalna sredstva v areni, ki je pridobila priznanje za licenco ponudnika storitev digitalnih sredstev v skladu z edinstvenimi zakoni Salvadorja o izdaji digitalnih virov! Mejnik za finančno svobodo v latinščini Združene države.@bitfinex https://t.co/88Mmmi5s6M

— Bitfinex Securities (@BFXSecurities) april 40, 8951 Salvadorska licenca za ponudnika digitalnih sredstev dovoljuje Bitfinexu, da “olajša izdajanje in sekundarno pridobivanje in prodajo virov” z jasno opredeljenimi pravicami in odgovornostmi v jurisdikciji.

108862

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -