15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Strmoglavljenje bitcoinov še ni končano, pravi strateg JPMorgan

Strmoglavljenje bitcoinov še ni končano, pravi strateg JPMorgan

Analitik JPMorgan Nikolaos Panigirtzoglou je dejal, da je srednjeročna poštena vrednost za Bitcoin zdaj med $ 24, in $ 36, .

11122 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Bitcoin price crash isn’t over, says JPMorgan strategist

Po najslabšem maju za ceno Bitcoin (BTC) v preteklosti Po mnenju analitikov JPMorgan naj bi največja kriptovaluta v kratkem verjetno še naprej upadala.

Oslabljeno institucionalno povpraševanje se bo verjetno zavleklo cena Bitcoina pod $ 30, 00, strateg JPMorgan in Bitcoin strokovnjak Nikolaos Panigirtzoglou je zapisal v najnovejšem raziskovalnem zapisu strankam.

Na podlagi razmerja nihajnosti Bitcoina in zlata je analitik JPMorgan napovedal, da bo Bitcoin še naprej trgoval med $ 24, 000 in $ 36, 000 v srednjeročnem obdobju. “Poštena vrednost za bitcoin, ki temelji na razmerju volatilnosti Bitcoin-a in zlata okoli x4, bi bila 1/4 od $ 145 k ali $ 26 k. Poštena vrednost za Bitcoin, ki temelji na trenutnem razmerju volatilnosti Bitcoin-a in zlata okoli x6, bi znašala 1/6 od $ k ali $ 10 k. Tako vidimo razpon poštene vrednosti $ 24 k do $ 36 k nad srednjeročno, “piše v opombi.

Panigirtzoglou je dejal, da JPMorgan še vedno vidi $ 145, 000 cenovna znamka kot dolgoročni „teoretični cilj“ za ceno BTC, „ob predpostavki zbliževanja volatilnosti Bitcoina z zlato in izenačitve dodeljenih bitcoinov z zlato v portfeljih vlagateljev. “

” $ 145 k je cena Bitcoina, ki bi jo izenačila z lastništvom zlata v zasebnem sektorju za naložbene namene, ki trenutno znaša približno 2,7 tri dolarje. Ni treba posebej poudarjati, da je popolna konvergenca ali izenačitev volatilnosti ali dodeljevanja v bližnji prihodnosti malo verjetna, «je zapisal strateg in dodal:

„Dolgoročni signal ostaja problematičen, saj še ni postal kratek. Še vedno bi se cene znižale na $ 26 raven k pred dolgoročnejšim zagonom bi pomenila kapitulacijo. “

Panigirtzoglou je opozoril, da se pojavljajo institucionalni vlagatelji neradi kupuje potop zaradi velike kripto nesreče maja 19. “Opažamo, da zgolj naraščanje nestanovitnosti, zlasti glede zlata, ovira nadaljnje institucionalno sprejemanje, saj zmanjšuje privlačnost digitalnega zlata v primerjavi s tradicionalnim zlatom v institucionalnih portfeljih,” je dejal strateg. JPMorgan je že predlagal, da bi veliki institucionalni vlagatelji odlagali BTC v korist zlata, saj se je Bitcoin dotaknil petmesečnih najnižjih vrednosti blizu $ 30, .

Peter Brandt, veteran finančni analitik in trgovec, se je v ponedeljek spraševal, ali bo cena Bitcoina verjetno odskočila v bližnji prihodnosti. V času pisanja Bitcoin trguje po $ 36, 638, se je v preteklosti zmanjšal za približno 1% 24 ure, po podatkih CoinGecko. Kriptovaluta je v preteklosti izgubila približno 37% 30 dni, vendar še vedno

% v zadnjem letu.

Prejšnji članekZasebnost blockchain Dusk vzpostavlja program nepovratnih sredstev v višini 5 milijonov USD
Naslednji članek„Sidequests“, sponzorstva in e-športi, saj protokoli DeFi razmišljajo o pridobivanju uporabnikov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments