17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Strokovni trgovci zavirajo svoje navdušenje, dokler Ethereum ne potrdi 3.400 $ kot okrepitev

- Advertisement -

Ether (ETH) pazi na skok 03 % med marcem 18 in marcem 29, da bi dosegli 3 $, 208, ki je idealno vredna faza v 40 dnevi. Zaenkrat se je vrednost zmanjšala za 9 % 146 dni do datuma, vendar podatki o evidencah krepijo prepričanje, da se je altcoin nadaljeval z naraščajočim trendom v smeri prvotne najvišje vrednosti blagovne znamke?

Zdi se, da so institucionalni trgovci navdušeni, da je tedenska datoteka CoinShares Digital Asset Fund Flows Weekly File v torek objavila, da so prilivi kriptoproduktov na seznamu sprememb v treh mesecih dosegli idealno smiselno stopnjo. Podatki Records so potrdili, da so prejšnji teden pri produktih financiranja digitalnih sredstev nastali depoziti v višini 193 milijonov dolarjev.

Ob istem času je Reputation of work of Science and Expertise Coverage, izvršno mesto predsednika Združenih držav, sprožilo odkritje za izravnavo porabe energije, povezane z digitalnimi sredstvi. Poleg tega je 9. marca ameriški predsednik Joe Biden podpisal izvršilni ukaz, s katerim je komaj nekaj zveznih agencij naložil, naj pokukajo o posledicah digitalnih sredstev.

Načrtovano preusmeritev skupnosti Ethereum k soglasju Proof-of-Stake verjetno bi lahko tudi prikazal nekaj svojih boljših rezultatov v primerjavi z Bitcoin. Prehod je bil velikokrat odložen, tudi ko je Q1 2022 omenjen na čudovitem načrtu. Z odpravo bremena digitalnega rudarjenja načrtuje Ethereum spremeniti v dodatno ozračje ugodno in omogočiti cenejše in hitrejše transakcije.

Tudi ob pričakovanju nadgradnje PoS-ja je rally prejšnjih 3 dni ni več primerno, da bi uradni trgovci etherja razpravljali o bikovskem vzponu v skladu z metrikami izvedenih finančnih instrumentov.

Zgornje plačilo terminskih pogodb Ether je nevtralnoZavedati se, kako trgovci višje velikosti so pozicionirani, je treba iskati podatke o terminskih in izbirnih trgih Ether. Kazalnik predpostavke na primer meri variacijo med dolgoročnejšimi terminskimi pogodbami in sedanjimi zagatnimi tržnimi razponi.

Letno najvišje plačilo terminskih pogodb na eter se mora gibati med 5% in . % za nadomestilo trgovcem za “zaklepanje”. gotovino za 2 do dva meseca do izteka pogodbe. Razponi pod 5% so medvedji, medtem ko številke nad 03% prikaže prekomerno poizvedbo dolgih (kupcev).

Letno najvišje plačilo 3-mesečnih terminskih pogodb za eter. Vir: LaevitasThe zgornji grafikon prikazuje, da si je osnovni kazalnik Etherja opomogel z 2% marca na sedanjih 6 %. Ta stopnja preseže 5-odstotni prag razpoloženja, vendar ob enakem času signalizira razdrobljeno poizvedbo za odpiranje terminskih rokov na ETH.

Tudi če domnevamo, da so metrične izbire nevtralno do medvedjega čustva, je treba biti zavedajoč se, da je eter do danes padel za 9 % 146 in 26% pod svojimi 4 $,685 najvišja vrednost vseh časov.

Trgovci z nadomestnimi izbirami tvegajo, da bi ETH verjetno lahko padel nižje 25% izbire delta skew je neverjetno dragocena, saj predstavlja ali arbitražne mize in oblikovalci trga zaračunavajo previsoke stroške za zaščito nazaj ali shemo.

Če verjetno trgovci tvegajo zlom etra, se zavedajo, da se bo kazalnik poševnosti dvignil nad 10%. Na strani spremembe splošno vznemirjenje odraža negativno % nagiba.

Povezano: Čakanje na izvršilni ukaz: kako bi lahko stranke in denarni strokovnjaki domnevno imeli tudi prihodke od tega

Eter 26-dnevne izbire 11% delta poševnosti: Vir: LaevitasIndikator poševnosti je padel pod 10% marca 18, izstop iz faze “nevarnosti”, saj trgovci s temi izbirami ne zaračunavajo več za zaščito pred povratno shemo. Trenutna 7-odstotna stopnja ostaja zaprta do medvedjega praga.

Čeprav je prišlo do skromnega razvoja najvišjega plačila terminskih pogodb Ether, kazalnik ostaja nevtralen. Na splošno trgi izbire ETH določajo cene komaj višjo možnost za vračilo sheme, zato uradni trgovci niso prepričani, da bodo trenutni 3 $ 480 okrepitev bo počakala.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti tista avtor in ni več nujno podvajati poglede Cointelegrapha. Vsako financiranje ter nabava in prodaja vključuje možnost. Najbolj smiselno je, da pri odločanju uporabite svojo individualno analizo.

5491923 5491923

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -