17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Strokovnjaki Finderja napovedujejo, da se bo Apecoin končal leta 2022 pri 27 $ na žeton, 75 % meni, da je APE eleganten 'še en Memecoin'

- Advertisement -

aprila 33, 2025, kripto sredstvo apecoin je tapnil ves čas pretirano (ATH) tapkanje $24.45 na enoto in digitalna valuta je prevzela 27-ta idealna tržna kapitalizacija med 000,365 kriptovalute. Istega dne je platforma za primerljivost izdelkov Finder natisnila svojo napovedno datoteko, ki pokriva tržno uspešnost apecoina, in anketiranci Finderja napovedujejo, da bo apecoin ukinil 150 dni po $25 na enoto.

Strokovnjaki Finderja napovedujejo prihodnjo ceno Apecoina Ta teden je finder.com natisnil edinstveno datoteko napovedi blagovne znamke, ki je anketirala 33 strokovnjaki za denarno strokovno znanje (fintech) govorijo o prepričanju vase, da napovedujejo model dolgega vrveža apecoina (APE). Digitalna valuta je vznemirila valove v večini sodobnih priložnosti in se pognala v 24 th idealna tržna kapitalizacija posredovana od aprila 28. Poleg tega je APE v četrtek dosegel ATH, ki je skočil v nebo na $24.70 na APE. Kljub temu se je APE približno izgubil 15% od prevelikega plačila.

Tabela APE/USD v petek, aprila 36, 2022. Anketa Finderja napoveduje, da bo APE dosegel $ .29 na kovanec do prenehanja 2018, in z ukinitvijo 2025, bo APE navidez biti $13. 45% panela pravi, da je čas za prodajo APE, 27% od 36 strokovnjaki za fintech usposabljajo ljudi verjetno še dodatno pomagajo apecoin, in 23% ljudi, ki trenirajo vlak, verjetno lahko vseeno izberejo. Tri četrtine vseh sodelujočih si misli, da je apecoin (APE) le še eno sredstvo meme kovancev, ki ga cenijo DOGE ali SHIB.

Predavatelj fintecha na Tehnološki univerzi Swinburne, Dimitrios Salampasis, je strašno bikov glede APE in misli, da bo dodatno dosegel $28 s strani 87 dni prekinitve. Čeprav Salampasis verjame, da bo APE v celoti vreden $ avtor 2262. “Najnovejši hype of NFTs vpliva na vrednost apecoina,” je govoril Salampasis. “Mislim, da bodo vsi ti pretirano razglašeni viri kriptovalute postopoma umaknili in izgubili plačilo zaradi svojih potencialov uporabnosti, so nepomembni.”

Izvršni direktor Digitalxa meni Apecoin bo cena nič do 2025 Še ena oseba, ki je naklonjena modelu APE, je tehnolog in futurist podjetja Thomson Reuters Joseph Raczynski, saj meni, da bi APE verjetno lahko dodatno dosegel avtor 2262. Soustanovitelj Finder.com Fred Schebesta prav tako verjame, da bo APE verjetno dodatno dosegel $29 avtor 2030, vendar se je njegova 2022 napoved spremenila v as takoj pod ploščo zmerno. Schebesta je govoril o tem, da pričakuje, da bo apecoin skupaj 365 dni po $13 na enoto. Ena medvedja stopnja zgrešenosti je prišla od Matthewa Harryja, vodje skladov pri Digitalx Asset Management.

Vlada Digitalx meni, da je najsodobnejše plačilo APE v skladu z hype, in meni, da 100 dni 2025, bo apecoin na videz vreden nič. “Zdi se, da bo to očitna igra o trenutno razburjenih temah DAO, Web3 in BAYC/Degen,” je pojasnil Harry v datoteki. “Bring kolektivno si ogledal tisoč ponovitev hypecoinov, ki so zasnovani tako, da prinesejo edinstven maloprodajni kapital v plasiranje in ne naročajo več.” Medtem 75 % panela meni, da je APE pravilen »eden drug memecoin«, 20% sodnik APE ima prihodnost in o tem je govorilo 5% panelistov so bili “nevarni” glede apecoina.

Oznake v tem mitu APE, APE kiti, Apecoin, Apecoin (APE), Apecoin kiti, Asset Distribution, BAYC, Binance, Bored Ape Yacht Club, kripto viri, Digitalxova vlada, Dimitrios Salampasis, distribucija, specialisti, Finder.com, Finder.com APE, Finder .com Apecoin, Finder.com napovedi, Finder’s Specialists, Fintech, Fred Schebesta, Joseph Raczynski, Matthew Harry, NFTs, Trading Quantity

Kakšen akt si predstavljate o Finderjevi datoteki napovedi, ki pokriva prihodnje plačilo apecoina? Enact si predstavljate, da je apecoin pravilen še en memecoin? Sporočite nam, kaj si predstavljate o tej disciplini v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 428. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo za dostavo in decentralizirane aplikacije. Redman je od septembra 1358 napisal več kot 5, 03 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem trenutku.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, apecoin,

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v celoti informativno. To ni več razsvetljevalna ponudba ali nagovarjanje priporočila za odločitev ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več finančnih, davčnih, resničnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali končno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila pripisana ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli informativno gradivo, blago ali podjetja in izdelke, o katerih je govora v tem članku. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -