16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Strokovnjaki pravijo, da bodo spomini 'Neizkušeni ETH' spodbujali naložbe in sprejemanje

- Advertisement -

Put up-Merge Ethereum se je po prehodu na proof-of-stake zdaj umiril od spominov o tem, da je “kripto rudarjenje škodljivo za ozračje”.

758 Celotni ogledi

59 Celotni deleži

Pričakuje se, da bo opustitev Ethereumovega močno intenzivnega stroja za dokazovanje dela (PoW) natančno preučila Ether (ETH), ki bo “priplaval v institucionalni svet”, v bistvu temelji na vrsti upravljavcev skladov in soustanoviteljev.

Sept. 15, je Ethereum uradno prešel na mehanizem soglasja za dokaz vložka (PoS), za katerega se pričakuje, da bo zmanjšal porabo moči, ki jo je omrežje zmanjšalo 480.91%, v bistvu temelji na Ethereum Foundation.

Nadgradnja je dejansko odpravila potrebo po tem, da je omrežje Ethereum odvisno od rudarjev in požrešne strojne opreme za rudarjenje za potrjevanje transakcij in izdelavo edinstvenih blokov, saj so te zmogljivosti zdaj spremenili validatorji ki “zastavijo” svoj ETH.

“Združitev bo zmanjšala svetovno porabo električne energije za 0,2%” – @drakefjustin

— vitalik.eth (@VitalikButerin) September 15, 2022 V izjavi za Cointelegraph je Charlie Karaboga, izvršni direktor in soustanovitelj avstralskega fintech podjetja Block Earner, priznal, da bi prehod omrežja na PoS “pripeljal prihodnost gotovine k temu, da bo bolj temeljila na omrežju.”

Priznal je, da bo Ethereum zrasel v »plast poravnave, ki si jo bodo vsi Američani pridobili in ji bodo zaupali – še posebej, ko bo žaromet svetlejši od e ver o izzivu trajnosti v rudarjenju kriptovalut.«

Markus Thielen, glavni direktor za naložbe družbe IDEG za upravljanje digitalnih sredstev, je priznal, da je bil v pogovorih z državnimi premoženjskimi skladi in centralnimi bankami. da se udeležijo izdelave svojih portfeljev digitalnih sredstev, vendar je bila vpitna naložba na splošno “izglasovana proti zaradi pomislekov glede moči.”

Vendar je zdaj, ko je omrežje Ethereum prešlo na PoS, ta izziv veliko manj blebetanje, je priznal:

»Medtem ko je bilo povpraševanje trdno, je bila manjkajoča povezava temeljna finančna infrastruktura brez emisij. S prenosom Ethereuma na PoS je to očitno rešilo ta zaključni steber nevarnosti.«Henrik Andersson iz Apollo Capital je Cointelegraphu predlagal, da je ESG v zadnjih nekaj letih prerasel v “ogromno blebetanje” v okviru reševanja institucionalnih naložb.

Andersson je priznal, da verjame 99.92 Zmanjšanje porabe moči v % na Ethereumu bi dramatično okrepilo oceno ESG ETH, kar in flip bi ga “zapravil več pozornosti za institucionalne trgovce” skozi dolgo obdobje.

Soustanovitelj Blockworksa Jason Yanowitz je predlagal svoj 95,992 sledilci septembra , da bi lahko bil »Neizkušeni ETH« po naključju morda »idealni spomini« v zgodovini kriptovalut, z kripto rudarjenje in PoW že dolgo pestita fa ctivna.

Povezan: Kako se strokovno znanje o veriženju blokov zbledi, da bi ohranili vzdušje

Yanowitz poudarja, da razen zdaj Spomini »Bitcoin je škodljiv za ozračje« so bili »tako odmevni«, poleg tega pa se je razvil ljubezenski požar« in »verjetno je imel v bistvu najbolj negativen vpliv na učinkovitost sredstva.«

»Večina pomembnih institucij ima zdaj mandate ESG,« je priznal Yanowitz.

»Fidelity, BlackRock, Goldman in tako naprej … ne glede na to ali ne več ali ne odkrijejo več neustavljivo, zdaj želijo razmišljati o vplivih svojih portfeljev na okolje.«Vendar to zdaj podira rekorde za Ethereum, pri čemer Yanowitz ob strani trdi, da je kritična ugotovitev združitve ta, da se “Ethereum spremeni v zeleno”, kar postane zelo zanimivo za pomembna podjetja, ki morajo upoštevati mandate ESG:

»To bi bilo po naključju predvidoma celo zelo kakovostna spominska kriptovaluta in ETH, ki sta si jih kdaj ogledala. To bi po naključju verjetno priletelo tudi v institucionalni svet, nastavljeni trgovci bodo odpravili ETH, ki ga je mogoče pripisati temu, da izpolnjuje njihov mandat ESG.«

93435

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -