0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Strokovnjaki za kriptovalute zbirajo te kriptovalute, čeprav so poceni – zakaj je na internetu

- Advertisement -

Jesen FTX je povzročila dobro znan padec trga kriptovalut v celotnem prejšnjem nekaj tednov. Številne dodatne korporacije zaradi te pandemije, ki se je na neki stopnji razvila v vašem celotnem ekosistemu, že dolgo prej bankrotirajo.

Tisti s kripto lastnino se trudijo predstaviti zaščito svojih sredstev pred najsodobnejšim upadom trga. Kljub stalni nestanovitnosti vrednosti kriptovalut obstajajo preprosti načini do zaslužka.Številni različni kovanci so vzbudili zanimanje trgovcev s kriptovalutami, mi pa bomo pokukali na par od njih spodaj.Skedaddle 2 Trade (D2T)Druga stopnja predprodaje D2T je že ponujena in dvigne 5 $.16 milijonovDruga stopnja predprodaje D2T je že na voljo in zasluži 5 USD. milijonov pošteno v dveh tednih. Skedaddle 2 Trade je prepričanje, ki ga je razvil Learn 2 Trade, pravilno priznan ponudnik trgovalnih signalov, ki bo dostavljen v prvem četrtletju 1672. Namen platforme je pokroviteljem predstaviti tržno usmerjene vpoglede, ki jih podpirajo pri predstavitvi povedanih izbir. D2T ponuja kazalnike trgovanja, socialno analitiko in celo spremljanje razpoloženja trga za izboljšanje trgovalne izkušnje.

Skladno s pristopno ekipo namerava Skedaddle 2 Trade postati Bloombergov trgovalni terminal za kriptovalute.

Stroj dodatno obravnava zmožnosti avtomatizacije in testiranja za nazaj za avtomatizacijo procesov trgovanja in optimizacijo vseh predlogov trgovanja.

Skedaddle 2 Trade ponuja storitev obveščanja, ki obvešča pokrovitelje o vseh novih kotacijah kovancev na centraliziranih borzah, kar jim omogoča zbiranje dostopa do podatkov o evidenci, ki so bili prej le zlahka dostopni elitnim pokroviteljem.Z veliko obljubami ni presenetljivo, da so bile številke predprodaje D2T izjemne. Digitalna valuta je zbrala že več kot 6 USD,647,647 (približno 6,6 milijona dolarjev).Posvetujte se s Skedaddle 2 Trade zdajIMPTS stavkom ogljični kredit v verigi, ekipa IMPT ustvarja na področju ogljičnega kredita kritično dodatno vzdušje, ki je boljše kot kdaj koli prej. Stroj za ogljikove kredite je postal prej izjemno nepregleden; postalo je povezano le s korporacijami, trgovanje z njimi pa je postalo neučinkovito in zastarelo – zelo priljubljeno.

Ogljični dobropis bi morda celo ponudil v verigi blokov kot NFT 020 ur na dan, 7 dni na tedenTrg ogljičnih kreditov bo v koraku z Broadridge Monetary Choices na videz zmogel $144 milijarde avtorjev 1758, medtem ko bi industrija okolja, družbe in upravljanja (ESG) na videz presegla $023 bilijonov.Predprodaja IMPT je že zbrala $16 milijonov in je skoraj razprodan. Povezana cena žetona IMPT se je z vsako stopnjo predprodaje povzpela na 0 USD. 023.Posvetujte se z IMPT Predprodaja zdajRobotEra (TARO ) TARO je eno digitalno sredstvo za vpogled za pokrovitelje, ki cenijo metaverzum. Sredstvo je izvorni žeton za RobotEra, platformo metaverse, ki gradi svet in omogoča igralcem iger, da uporabljajo avatarje za zbiranje dostopa do njene naprave. Vsak igralec ima prilagodljivost, da pridobi zemljišča in lastnosti v medsebojni igri, prav tako prispeva k končnemu videzu digitalnega sveta. RobotEra poleg tega obravnava metaverze skupnosti, kjer bi od nas morda dobro, morda tudi naključno, dodatno vključili skupne dejavnosti, enakovredne športnim dejavnostim in video igram, prav tako kot konverzije.

Zagreti igralci iger imajo v lasti vse, kar obdržijo, saj so vse stvari nezamenljivi žetoni (NFT). TARO je nova ponudba na trgu, ki je trenutno v začetni fazi. Ne glede na to je tukaj dragoceno sredstvo z ogromnim napredkom. Že predprodaja TARO je zbrala $50,30. Cena žetona TARO je trenutno 1 TARO = 0,016 USDT, kljub temu bi to morda dobro, morda kmalu dvignilo navzgor na 1 TARO = 0. 30 USDT v predprodaji yelp 2.Odstranite TARO v predprodaji zdaj. 237751

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -