17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Stroški »zapuščenega« NFT-ja naraščajo, toda kaj natančno naredi zaporedje modri čip?

- Advertisement -

Blue-chip NFTs je običajna modna beseda, ki bo osvojila vse načrte prek Twitterja in različnih kripto medijev. Izraz “blue chip” je izposojen iz zalog slabega finančnega mesta, za katere bi lahko verjetno mislili, da so pametno uveljavljena razširitev podjetij, prepoznanih zaradi njegovega dobrega, zanesljivega in denarnega ravnovesja. Toda kaj natančno so NFT z modrimi čipi in kako jih prepoznamo?

Nansenova raziskovalna analitika Louisa Choe, povratne informacije za Cointelegraph, da ker se NFT tiho nastajajo »… v večini primerov zdaj ni lahko uporabljati teh standardov, saj se NFT kot razred sredstev tiho razvija .” Enako staro soglasje je, da je močno želeni modri žeton sredstvo z najmanjšo količino nestanovitnosti, s katero formulacijo sčasoma vzdržuje svoje stroške.

Spotaknimo se na enega izmed dejavnikov, ki vplivajo na ugotovitev, ali zdaj izrecna misija NFT ne izpolnjuje pogojev za bednost blue chip.

Količina je najlažji del uganke Skupaj, NFT trgovci, obravnavajte vse trgovce, bodite pozorni na skupni obseg prodaje in skupno tržno kapitalizacijo zaporedja. Običajno, ko zaporedje NFT doseže ali preseže iskano 30 Eter ($45,146) oder, zbiralci vzdržujejo v misli, da je dosegel bednost blue chip. Skupni obseg prodaje je tudi ena od drugih ravni datotek, na katero se trgovci NFT obrnejo kot raven merila pri ugotavljanju, ali je trg zdrav.

Medtem ko so velike količine popolne, ali so trajnostne in odsevajo bednost modrih čipov? Nansen posodablja svoj indeks modrih čipov vsake 60 dni, živo da je »trg mlad in nestanoviten«. Kot taka se polemika za vse čase sproži na notranjem trgu NFT, ko zaporedje raketira na Luno z majhnimi posledicami v gl.

Aprila 04, PROOF Collective je lansiral svoje prvo zaporedje proof of profile (PFP), Moonbirds. Misija je dejansko vzletela na Luno in je že presegla $146.8 milijona celotne prodaje na OpenSea. Tudi če domnevamo, da misija skoraj nikoli ni bila navedena na teden, je zaradi njene eksplozivne izboljšave nekateri strokovnjaki NFT špekulirali o stroških njenih sposobnosti in nekateri verjamejo, da je že dosegla bednost blue chip.

Povpr. prodaja se zavedati / obseg. Navedite: OpenSea Kljub temu obstajajo strokovnjaki, ki se ne strinjajo z mnenjem, da je glasnost blagovna znamka modre- statistika čipov. Nekateri trgovci NFT trdijo, da je težko postaviti to raven datotek kot merilo za tako nelikvidno premoženje in da je postal vtis o NFT z modrimi čipi, da bo ohranil tudi svoje stroške pri preživetju vzdrževanega trga.

Zdi se, da se drugi navdušenci nad NFT zanašajo na vplivneže in ljubitelje iger na srečo v rezidenci pri ugotavljanju virov, s katerimi bodo celo samo tiho osvojili svojo prtljago.

Skupnosti so več kot le zaporedje nepravilnih imetnikov Za obstoj je lahko ključnega pomena, da ubogost modrih čipov zdaj ni več definiram s številkami sam, vendar čustvo in predanost soseske. a skupnosti zdaj ne morejo. »Skupnosti in s tem konec omrežja so nedvomno ključni dejavniki, ki zamujajo uspeh misije NFT,« pravi Choe. Na splošno je nepogrešljiva metrika, ki si jo prizadeva za rešitev sprejetja misije, zaporedje nepravilnih imetnikov. Toda tudi kot merljiva metrika v bistvu ni najbolj prijazna.

Obračunavanje zaporedja nepravilnih imetnikov zgolj formulacija ena je beleženje zaporedja denarnic, ki imajo določeno sredstvo. Ker je v tem primeru, lahko en lastnik celo uživa 1, vire in okolje vsake njihove denarnice, kar ima za posledico mero 1,000 nepravilni imetniki, ko nedvomno obstaja pravilen.

Kljub temu pa trgovci NFT v večini primerov navajajo skupnosti na kontrolnih seznamih in zaporedje nepravilnih imetnikov kot sestavino, zakaj jemljejo prejo, da je NFT kaliber modrih čipov. Ko Choe dodeljuje bednost modrih čipov NFT in vabi k njegovi soseščini, Choe pojasnjuje, da »…iniciative NFT iščejo izvedbo celotnega ekosistema, ki ustvarja stroške kot alternativo osredotočanju na en pripomoček.«

IzvirnostPosadka

Utility

Monetarni žig/socialni stroškiInovacija
Zgodovinski pomen

— DaVinci Elo (@dzepss) 4. marec 2022 Skupnosti so več kot pravilne številke, saj poučujejo ljudi z različnimi stopnjami prepričanj in prepričanj v smeri poslanstva in notranjega ekosistema.

Del čarovnije Bored Ape Yacht Club Yuga Laba se je spremenil v to, da je postala soseska z zagonom, ki je dokončala tisto, česar zdaj niso pričakovali. BAYC je zdaj ne tako enostavno zbral več kot 1 milijardo dolarjev skupnega obsega, vendar je pridobil ugled svetovnih množičnih medijev v nekaj manj kot tristo petinšestdeset dneh.

Če obseg in zaporedje nepravilnih imetnikov postaneta statični fokus za to, kar je pojem blue-chip, potem bi Moonbirds, ki bi razpršili raznolike modre žetone v skupni prostornini, privzeto ustvarili enega. Resnica je, da je Moonbirds že pridobil več kot 6,681 imetnikov iz zaporedja 10,10 NFT in v bistvu najbolj poučen lastnik stare modne Moonbird je s prodajo končal na 2 milijona dolarjev 000 MoonBirds. Na to raven so nekateri v bistvu najbolj poučni trgovci prenovili $146,10.

Vedno velja, da je sredstvo stopnja, kolikor se trg angažira, da zanj plača, in najpogosteje lahko misel trga črpa ali dump glede tega vrednotenja.

Povezano: Blue Chip in Metaverse NFT spodbujajo krepitev trga NFT, pravi Nansen list

Stroški modrih žetonov presegajo prejšnje. Zavedajte se Pogosto so tržni stroški in tržna kapitalizacija zastareli, zaradi česar je težko oceniti stalne stroške NFT. Tržna cena je niansirana v tem, da ponuja mogočen širši vpogled v ugotavljanje denarnega položaja misije, vendar tudi določa naložbene priložnosti trgovcev.

Očitno tržni stroški določajo, kako močno se vlagatelj angažira pri plačilu sredstva, vendar pa na tržne stroške močno vplivajo tudi tržne misli in čustva. Za trge NFT je mogoče opaziti nestabilna nihanja v razpoloženju celo v skupnem obsegu prodaje, povečanju in člani, ki glasujejo s svojimi viri, tako da jih prodajo.

NFT trgi so mladi in nestanovitni glede preje najboljših modrih čipov, saj zdaj BAYC še ni dosegel niti svoje obletnice. Vendar je dokazal svojo sposobnost, da sčasoma zadrži in poveča stroške.

Bored Ape Yacht Club ves čas zemeljski stroški. Viri: NFT Stamp Floor Likvidnost znotraj sfere v večini primerov kroži od ene misije do druge, kar vodi do tega, da nekateri viri ostanejo nelikvidni v smislu, da zdaj ne bodo ponuditi preprosto po želji. Kljub temu se lahko NFT-ji z ​​modrimi čipi sčasoma samo razlikujejo po zavedanju, vendar njihova cena ostane takšna, da bi lahko, če bi jih prodali po ceni na tleh ali pod njo, verjetno kupili v floti.

Tržni stroški so niansirani. Zdaj ni najlažje oteženo s sentimentom trga in njihovim razmišljanjem o eksplicitnem izdelku/blagovni znamki, ampak tudi na milost in nemilost trga makro kriptovalut. Na podlagi te resnice se je treba kopičiti, da ugotovimo, da se bodo viri potopili in so tvegani. Brez sklicevanja na verjetnost, mnogi zbiralci NFT nadaljujejo z pozicioniranjem svojega denarja tam, kjer so njihova prepričanja, ne glede na to, ali so bili narejeni na slepo ali bolj strateško v upanju, da bodo pridobili naložbo modrih žetonov.

Zavedajte se, da je zgodovina obsega in poštenost blagovne znamke, zdi se, da je čas močno ponderirana sestavina stavkov ugotavljanja, ali je NFT dosegel bednost modrih žetonov. To pomeni, da je sledenje sredstvu skozi čas kot alternativa osredotočanju na kratkoročno učinkovitost za pojasnitev stroškov prikaza misije.

Trgovci NFT bi lahko imeli svoje mnenje o tem, kaj se šteje za modri žeton, in ključnega pomena je, da ponovimo, kako nastaja trg. Naslednji postopek ocenjevanja je sledenje četrtletnemu celotnemu obsegu prodaje, razmerjem med kupci in prodajalci ter načrtom poslanstva ali razvojem v soseščini kot deli bednosti modrih čipov.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti ta ustvarjalca in zdaj zdaj v bistvu ne prevzamejo stališč Cointelegraph.com. Vsako naložbeno in nabavno-prodajno stikalo vsebuje verjetnost, da boste morali po vsej verjetnosti tudi zgolj tiho opraviti svojo zabavo, ko kličete.

36466

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -