15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Študija kaže, da se je prodaja NFT v zadnjih 30 dneh močno...

Študija kaže, da se je prodaja NFT v zadnjih 30 dneh močno zmanjšala za 90%, denarnice NFT pa 70%

Study Shows NFT Sales Plummeted 90% Over the Last 30 Days, NFT Wallets Dip 70%

V skladu z nedavno študijo je prodaja nezamenljivih žetonov (NFT) je bila bombardirana 90% od rekordne prodaje na trgu 3. maja. Tržni podatki se kažejo 130, Prodaja NFT tisti dan in 14 dni kasneje se prodaja zmanjša na dotik 84, 000, spust več kot 35% prejšnji mesec.

Študijske trditve Protos.com “NFT mehurček se je pojavil”

Nezamenljivi žetoni (NFT) so bili ves bes v 2021 in prodaja se nadaljuje do danes. Vendar pa nedavna študija, ki jo je objavil protos.com, kaže, da prodaja NFT upada in tudi vrednosti prodaje NFT strmo padajo. Poročilo kaže, da je prejšnji mesec $ 102 milijonov NFT-jev je bilo prodanih 3. maja, zadnji sedemdnevni podatki pa kažejo le »$ 19. V zadnjem tednu je bilo obdelanih 4 milijone prodaje NFT. “

Študija protos.com kaže, da je ekosistem NFT videl 90% padec z najvišje vrednosti 3. maja in le nekaj projektov se še naprej prodaja.

Tedenski podatki prek nonfungible.com

Trenutno imajo projekti, kot so Cryptopunks in Hashmasks je lahko ohranil prodajo, statistika trga s strani nonfungible.com pa odraža to dejstvo. 14 – dnevna statistika iz nonfungible.com kaže, da je bila 84, 250 prodaja v vrednosti $ 102 milijonov. Več 52, je bila primarna prodaja in več kot 32, 000 so bile sekundarne prodaje.

Mesečni podatki prek nonfungible.com
)

Študija tudi kaže, da je število aktivnih denarnic NFT zdrsnilo iz 12, na dan do 3, 900, kar pomeni izgubo blizu 70%. Druga največja prodaja NFT je izhajala iz družb Sorare, Meebits, Decentraland, Superrare in Sandbox.

En Meebit NFT se je prejšnji mesec prodal za 2,6 milijona dolarjev, en sam Cryptopunk pa za 1,4 milijona dolarjev. Štirje drugi Meebit NFT pod nedavno prodajo Cryptopunk NFT, prodani po milijon dolarjev.

V zadnjih sedmih dneh je Cryptopunks prejel več kot 4,8 milijona dolarjev 79 edinstvena prodaja. Podatki o družbi Sorare so drugačni, saj imajo tedensko prodajo 2,4 milijona dolarjev, vendar več kot 10, 000 prodaja. Statistični podatki iz študije protos.com dajejo publikaciji mnenje, da se je pojavil mehurček NFT in avtor poročila zaključi s poudarkom na tej subjektivni oceni.

“Vse upoštevano, podatki predlaga, da je mehurček NFT trajal le štiri mesece – in pojavil se je približno v tem maju, «piše ​​raziskovalec iz protos.com.

Kaj menite o študiji NFT in protos.com, ki pravi, da se je pojavil mehurček NFT? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Pepe the Frog Creator Launches NFTs Featuring the Infamous Internet Meme

MLB Steps Into the NFT World by Entering a Long-Term Partnership With Candy Digital

Oznake v tej zgodbi

90% upad, Blockchain NFT, kripto sredstva, nft, prodaja NFT, denarnice NFT, NFT, nezamenljivi žeton, Nezamenljiva žetonska sredstva, nonfungible.com, podatki nonfungible.com, protos.com, študija protos.com, poročilo, študija

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Nonfungible.com

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene . Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments