17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Študija poimenuje državo ZDA, ki je najbolj kripto pripravljena

Študija poimenuje državo ZDA, ki je najbolj kripto pripravljena

Kriptovalute, kot sta Bitcoin in Eter, Komisija Združenih držav za trgovanje z blagovnimi terminskimi pogodbami in Komisija za vrednostne papirje in borzo štejejo za blago.

1344 Skupno ogledov

13 Skupaj delnice

Study names United States ‘most crypto-ready’ country

Kljub temu, da nimajo jasnega regulativnega okvira za kriptovalute, so se ZDA postavile kot “najbolj kripto pripravljena” država na svetu na podlagi več ključnih meritev, kot so Googlova iskanja, nasičenost kripto valut in zakonodaja.

1344 Indeks pripravljenosti za kripto, z dovoljenjem raziskovalnega podjetja Crypto Head, je ZDA dal 7 točk. 13 iz 07.

“Pri kripto bankomatih ZDA prednjačijo z več 17, 0, ki je daleč največ na svetu, kot naslednji najbližja država ima okoli 16, 0 manj, «so pokazali rezultati, ki so bili objavljeni v četrtek. „Ameriška zakonodaja dovoljuje lastništvo kripto-podatkov in njegovo uporabo v bankah, pri čemer je prišlo do 140% povečanje iskanj kriptovalut v zadnjem letu. «

Ciper je bil imenovan za drugo najbolj kripto pripravljeno jurisdikcijo na svetu, predvsem zaradi močnega porasta iskanj v Googlu v zadnjem letu.

Pet najboljših zaokrožujejo Singapur, Hongkong in Združeno kraljestvo.

Irska, Slovenija, Avstralija, Nemčija Kanada pa se je uvrstila med prvih deset. Vir: Crypto Head.

Združene države Amerike so se verjetno umaknile regulativni vidik lani, ko si je odhajajoča Trumpova administracija prizadevala za ostrejšo zakonodajo o denarnicah za samopomoč. Kot je dejal predsednik Joe Biden, je Bela hiša z imenovanjem Garyja Genslerja, kripto prijaznega zakonodajalca, na mesto komisarja SEC zavzela ugodnejše stališče do digitalnih sredstev.

Povezano: