20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Študija pravi, da je večina institucionalnih vlagateljev pripravljenih kupiti digitalna sredstva

Študija pravi, da je večina institucionalnih vlagateljev pripravljenih kupiti digitalna sredstva

Nova študija je pokazala, da apetit institucionalnih vlagateljev po digitalnih sredstvih, vključno s kriptovalutami, narašča.

796 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

Majority of institutional investors ready to buy digital assets, study says

Novi podatki kažejo, da zanimanje institucionalnih vlagateljev za kriptovalute in podjetja, povezana s kripto valuto, še naprej narašča.

Fidelity Digital Assets, kripto podružnica svetovnega velikana za upravljanje premoženja Fidelity Investments Inc, je zadolžila koalicijo Greenwich, da opravi raziskavo 1, 100, da institucionalni vlagatelji razumejo svoja pričakovanja glede naložb v digitalna sredstva.

Večina anketiranih vlagateljev je pričakovala, da bodo v prihodnosti vlagala v digitalna sredstva.

Raziskava je bila izvedena med decembrom 2020 in april 2021 s sodelovanjem vlagateljev z visoko neto vrednostjo, družinskih pisarn, digitalnih in tradicionalnih hedge skladov, finančnih svetovalcev in dotacij, je poročal Reuters.

Opredelitev naložbe v digitalno premoženje, ki jo je opredelila anketna skupina, je vključevala neposredno vlaganje v kriptovalute, nakup delnic podjetij, povezanih s kripto, ali izpostavljenost prek drugih naložbenih produktov.

Nekateri 70% udeležencev pričakuje, da bodo vlagali v digitalna sredstva v naslednjih petih letih. Devet izmed 10 tistih, ki jih zanima naložba predvideti portfelje svojih podjetij ali strank, da bodo v istem časovnem obdobju dodali digitalna sredstva.

Povezano: Zvestoba najema več kripto rok ob naraščajočem institucionalnem zanimanju

Fidelity Digital si prizadeva slediti institucionalnemu interesu za digitalna sredstva. V zadnjem času naj bi podjetje povečalo število zaposlenih za približno 70% za obvladovanje naraščajočega apetita institucionalnih vlagateljev.

Grayscale je še en igralec v institucionalni naložbeni igri. Poleg kriptovalut, kot sta Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH), podjetje za upravljanje digitalnih sredstev načrtuje tudi vstop v svet decentraliziranih financ (DeFi).

Včeraj je družba Grayscale objavila novo naložbeno sredstvo, usmerjeno v sredstva DeFi.

128018

Prejšnji članekBitcoin se zruši pod 30 tisoč dolarjev, vendar podatki v verigi kažejo, da se kopičenje kopiči
Naslednji članekCrypto se delnicam pridruži v “skrajnem strahu”, potem ko Bitcoin izgubi podporo v višini 30.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments