4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Subjekti Solana so FTX dobavili 50 milijonov žetonov — Kako dolgo bo oznaka SOL trpela?

- Advertisement -

Solana (SOL) je napačno postavljen 52% njegovega tržnega stroška na teden zaradi njegovega oglaševanja zdaj propadlemu kripto nadomestku FTX, ki bi morda še naprej lepo lovil “morilca Ethereuma” v prihodnosti .

FTX/Alameda oglaševanje škoduje založbi SolanaFTX in njeno sestrsko podjetje Alameda Study bosta verjetno občudovala branila nadzor nad 50 milijonov SOL, v skladu s Solanino trditvijo, objavljeno novembra .

Subjekti FTX so avgusta prejeli 4 milijone SOL od Solana Basis 20, 2020. Poleg tega so začeli prejemati polovico 10 milijonov SOL od septembra 12, 2021 in virtualno 34.52 milijonov SOL od 7. januarja 2022, s tehniko mehanizma “linearnega mesečnega odklepanja”.

Povzetek prodaje SOL podjetja Solana Labs FTX in študiji Alameda. Vir: Solana Labs Poleg tega so subjekti FTX februarja začeli prejemati dele rezerve 7,5 milijona SOL od Solana Labs 13, 2020. Zlasti transakcijska cena 42,000 SOL med enakima subjektoma ostaja neporavnan.

Večina žetonov SOL, obljubljenih družbi FTX/Alameda, je pridobljenih, na način, da jih podjetje še ne občuduje več v skrbništvu, ampak jih bo verjetno kopičilo s tehniko linearnega mehanizma mesečnega odklepanja. Končna odklepanja se bodo zgodila januarja 2023.

To pušča trg z razlagami o tem, kaj bi se lahko zgodilo z žetoni SOL, ko bodo odklenjeni, glede na prijavo FTX o finančni uničitvi, ki naj bi očitno povzročila zamrznitev vseh končnih sredstev.

moja stava je, da bo skrbnik bky poskušal promovirati vse od tega OTC za ustvarjanje sredstev za poplačilo upnikom

— DeFiNanner v2 (@ZekesMommasKid) november 16, 2022 Poleg tega naj bi podjetje imelo 9 USD milijardo obveznosti v primerjavi s stanjem stabilnosti v višini 1 milijarde dolarjev, kar bi morda dobro svetovalo svojim skrbnikom, naj likvidirajo svoje deleže SOL, da bi poplačali dolžnike.

Da bi se ubranil daleč od ene od teh težav, bi Solana morda dobro izmislila tehnične spremembe v svojem žetonskem finančnem sistemu in tako zmanjšala vtis FTX. Eden najbolj posodobljenih predlogov upravljanja, predloženih nov. 13 na voljo o alternativah, ki bi morda nedvomno lahko bile na mizi, skupaj z:

Napačna dodelitev je zažgana. Povečaj ključavnico na 12 let o napačni dodelitvi.Airdrop dodatni SOL vseh imetnikov žetonov SOL, z izjemo za dogodek, ki ohranja napačno dodelitev. Skupek zgoraj navedenega. Podpora oznaki SOL narašča?S tehničnega vidika Solana predstavlja kazalnike bikovskega odstopanja med njeno oznako in relativnim energetskim indeksom (RSI).

Bikovska divergenca se uresniči, ko oznaka sredstva tvori nižje najnižje vrednosti, vendar njegov kazalnik zagona nižji nt višje nizko. Slabi analitiki ga preučujejo kot model zasega, kar bi lahko privedlo do prehodne obnovitve oznake SOL na njegovem vsakodnevnem grafikonu.

SOL/USD vsakodnevni grafikon oznak, ki prikazuje bikovsko razhajanje. Vir: TradingViewSOL /USD morda močno potisne navzgor proti $18, njegova različna stopnja odpornosti, na turnirju prehodne obnove. V številnih besedah ​​14% odboj.

Povezano: Liquidity hub Serum, ki so ga graditelji razcepili po vdoru v FTX

Vendar bi lahko na grafikonih z daljšim časovnim okvirom SOL morda pokazal dodatno znižanje proti 2 USD.34 ali 80%-plus padanje, v 2022, v bistvu v celoti temelji na obsežni nastavitvi glave in ramen, prikazani spodaj.

Tedenski grafikon oznak SOL/USD, ki prikazuje razčlenitev glave in ramen. Vir: TradingViewNenavadno , negativna tarča žetona pade v najobsežnejšo različico glede na njegov vidni obseg profila volumna ali indikator VPVR.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in ne veljajo več. nujno posnemati poglede Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prehod za trgovanje pomenita grožnjo, lahko se tiho obnašate, ko se odločate.

394482805068410

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -