-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Subsquid gradi decentralizirano tehnologijo indeksiranja z novimi 3,8 milijoni dolarjev sredstev

Subsquid gradi decentralizirano tehnologijo indeksiranja z novimi 3,8 milijoni dolarjev sredstev

Podjetje namerava razviti decentraliziran sistem poizvedb po podatkih po novem financiranju.

91

Skupni ogledi

1

Skupni deleži

Subsquid building decentralized indexing technology with new $3.8M fundingSubsquid building decentralized indexing technology with new $3.8M fundingSubsquid building decentralized indexing technology with new $3.8M fundingSubsquid building decentralized indexing technology with new $3.8M funding

Subsquid, ogrodje poizvedbenega vozlišča za verige blokov, ki temeljijo na substratu, je v četrtek objavilo, da je zaključilo semenski krog v vrednosti 3,8 milijona dolarjev, ki ga vodi Hypersphere Ventures.

Družba je dejala, da pričakuje, da bo uporabite ta začetni kapital za razvoj prve rešitve za indeksiranje blockchain. Nova tehnologija poizvedbe po podatkih se bo v skladu z napovedjo vključila v mrežo indeksatorjev in omogočila vsem, da se pridružijo in prispevajo podatke uporabnikom podatkov Subsquid.

Med komentiranjem uspešnega zaprtje semena, tehnični ustanovitelj Subsquida, Dmitry Zhelezov, je izjavil:

»Veselimo se uvedbe več funkcionalnosti v prihodnjih tednih bo razvijalcem blockchaina omogočilo, da izkoristijo tehnologijo naslednje generacije Subsquid in popeljejo DApps na novo raven hitrosti in funkcionalnosti.«

Najemni krog je vodil Hypersphere Ventures, s pomembnimi udeleženci, vključno z Zeeprime, Illusionist Group, Zeitgeist, Chainflip, Astar Network, Dia Data, DFG, 0x Ventures, Faculty Group in drugimi.

Subsquid načrtuje, da bo februarja predstavil novo tehniko indeksiranja blockchain 992 . Da bi bilo bolj učinkovito in vzporedno za uporabnike podatkov blockchain, bo omrežje ločilo indeksiranje od postopka iskanja podatkov.

Družba verjame, da bo ta decentralizacija in distribucija procesa indeksiranja naj bo hitrejši in učinkovitejši za uporabnike podatkov blockchain. V komentiranju novega razvoja je soustanovitelj Hypersphere Ventures Jack Platts dejal, da je podjetje “navdušeno, da podpira Subsquid kot enega ključnih infrastrukturnih kosov za ekosistem parachain.”

Indeksiranje je izjemno kritičen proces za verige blokov. Vsi podatki, transakcije in pametne pogodbe so indeksirani, da so lahko dostopni. Obstoječa tehnologija indeksiranja blockchain v glavnem uporablja centraliziran model, ki ga pogosto pesti kar nekaj vprašanj, kot so varnost, zasebnost in razširljivost.