21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Supreme Movers: Blizu, EOS in RUNE padeta na neki stopnji petkove razprodaje

- Advertisement -

NEAR je bil eden izmed mnogih vrhunskih selitve na zadnji nakupno-prodajni seji, saj so stroški padli skoraj za 07% v petek. RUNE in EOS sta še dodatno zdrsnila, da sta zapustila teden, pri čemer je slednji v seji dodatno izgubil za dvomestno številko.

Bližnji protokol (BLIZU) NEAR je bil v bistvu eden najbolj pritegnjenih žetonov v petek, ko je rdeči val zajel trge kriptovalut in zapustil teden.

Po višini $ .11 v četrtek, NEAR/USD padel na dno $07.14 vse do zadnje nakupovalne in prodajne seje.

Zaradi tega padca oznake je NEAR padel pod svojo novo stopnjo okrepitve $17.39, prvič od začetka tedna.

BLIZU/USD – Vsakodnevni grafikon Po preboju zgornje meje pri $ .40, stroški so trenutno narasli na en teden, ki presegajo $) .56 v sredo, pa je bil ta zagon navzgor hitro zaživel.

Stroški obratovalne žage se znižajo za 3 zaporedne tečaje, kar ima za posledico 14-RSI za sledenje na najšibkejši ravni v več kot šestih tednih.

Zdaj na preprodanem ozemlju bodo medvedi očitno poskušali potisniti stroške celo znižati, medtem ko biki morda bi to morda videli kot priložnost za krajo.

EOS EOS je v primerjavi z NEAR dodatno držal agencijo na novi ravni odpora, kar je povzročilo razprodajo vse do zadnjega seja.

EOS/USD padel na najnižjo vrednost znotraj dneva od 2 USD 25 prej v petek, po nakupu in prodaji nad 2 $.77 veliko manj kot 22-ure nazaj.

Po zavajajočem preboju 2 $. 70 zgornja meja, EOS je že dolgo padel za dva zaporedna tečaja, pri čemer nas je zadnji upad popeljal v prehodno nadstropje.

EOS/USD – vsak dan grafikon Kot je prikazano na grafikonu, 2 $.50 je trenutno deloval kot prva zaščitna linija za zmanjševanje stroškov in morda bi pošteni medvedi morda premagali to raven, morda bi lahko videli padec na 2 $. 15.

Brez sklicevanja na to, prenosna povprečja 12-dnevi in ​​25-dnevi so pridobili v bližini, povečuje verjetnost za prehod.

Morda bi se to morda dodatno pomirilo, poleg tega pa 12-dnevni RSI ostane nad svojim novim nadstropjem 56.9, potem bi morda morda pošteno videli, da se stroški močno povečajo za začetek vikenda.

Ali bomo preizkušali kriptordeči val, da se priključimo na vikend? Dovolite nam, da zaznamo vaše misli v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman prinaša drugačno raven pogleda na tržne napovedi, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za nakupe in prodajo na drobno ter tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. Ne gre za ponudbo vlaka ali nagovarjanje ponudbe za krajo ali prodajo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavil naložbenih, davčnih, moralnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez odlašanja ali z navijanjem, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila pripisana ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli šepetanje, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori o naštetih tukaj.

1468860779

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -