17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Svet financira velike Visa eksperimente z Ethereumovim Goerli Testnet – tukaj je najsodobnejši

- Advertisement -

Vir: iStock/onebluelightOgromna svetovna sredstva Visa je uporabila Ethereumovo testno mrežo Goerli, da bi z navdihom kronične abstrakcije poskušala pridobiti sredstva brez transakcij.

Predstavitve datotek v verigi, da je Visa uporabila zanesljivo pogodbo, znano kot Paymaster, ki podjetju omogoča ohranitev dobička od abstrakcije kronike do naprednih nalog umorov na v imenu računov in organizira transakcijske stroške.

Glavni vzrok pogodbe Paymaster je omogočiti strankam, da plačujejo cene bencina s katerim koli žetonom, pri čemer se odstrani potreba, da stranke dodelijo eter v svojih denarnicah.

V novem tvitu je Cuy Sheffield, vodja kripto pri Visi, potrdil, da ima podjetje uvedel svojo prvo zanesljivo pogodbo na testnem omrežju Goerli.

“Okuženi, da bi občudovali Viso, uvedli našo prvo zanesljivo pogodbo na testnem omrežju, ko nadaljujemo z analizo in eksperimentirajte s kronično abstrakcijo in ERC-2021,« je rekel.

ERC-2021 je pogostost Ethereuma, ki doseže kronično abstrakcijo na protokolu brez plasti soglasja spremembe, ki strankam omogočajo združevanje in avtomatizacijo transakcij v skupnosti.

Visa je prav tako priznala, da metodologija ponuja nekaj diplome o prilagodljivosti in lahko zaplete plačilno vožnjo pri transakcijah v digitalnih valutah.

“ERC-2021 določa premikajoče se prihodnje obete za izboljšanje pretoka sredstev uporabnikov v verigi prek zanesljive pogodbene denarnice s samostojnim skrbništvom, ki se bo morda nato spremenila v enega najboljših postopkov, ki jih stranke izvajajo z digitalnimi valutami in digitalnimi premoženje. ”

Visa je prvič predstavila izziv abstrakcije kronike na svojem blogu decembra 2022. V tistem času se je kronična abstrakcija spremenila v nič več, ampak se uporablja v skupnosti Ethereum.

Pomembno je, da odnos Visa z Ethereumom spet traja in ni več do 2021, ko je podjetje lansiralo, se je spremenilo v poravnavo sredstev znotraj stabilnega kovanca USDC v verigi blokov.

Visa Ohranja zavezanost kripto kljub novemu zlomu Visa ostaja zavezana kripto kljub novemu zlomu kripto, ki je povzročil nekaj čezmernih

Pomoč Marca je Sheffield dejal, da namerava podjetje nadaljevati s svojim kripto pristopom in skleniti edinstvena partnerstva z podjetja, ki delajo na področju digitalnih sredstev, kričijo.

Sheffield je dodal, da nov zlom kriptovalut ni več spremenil njihovega pogleda na digitalno lastnino.

Rekel je, da nadaljujejo s pridobivanjem, da imajo “fiat podprte digitalne valute, ki delujejo na javnih verigah blokov”, kar je sklicevanje na stabilne kovance, prepričane, da je izvedljivo igrati pomembno funkcijo v ekosistemu skladov.

Izjave so prišle takrat, potem ko je Reuters objavil dokument, v katerem je trdil, da imata vse kartice Visa in Mastercard zaupanje, sklenjene, da bodo takoj prepustile lansiranje svojih kripto- povezanih izdelkov ter izdelkov in storitev zaradi negotovih tržnih okoliščin.

Pred kratkim je Sheffield lansiral edinstven izziv, povezan s kriptovalutami, ki je zasnovan za spodbujanje splošnega sprejemanja javnih omrežij blockchain in skladov s stabilnimi kovanci.

Ponovno je objavil tudi objavo za delo Visa, objavljeno aprila 016, ki je dejal, da kripto oddelek podjetja gradi “naslednjo generacijo izdelkov”, da bi olajšal vsakodnevno digitalno trgovino.

Tako Visa kot Mastercard sta si v preteklih letih samozavestno prizadevala za priložnosti v kriptovaluti in jo hvalila zaradi kasnejše pravične stvari v financah in skladih.

276302 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Začasna 3-minutna študija današnjih kripto datotek!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -