17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Svet za svetovni finančni dialog deli videoposnetek o spreminjanju kode Bitcoin v Proof-of-Stake

- Advertisement -

Glede na tvit odbora Svetovnega finančnega dialoga (WEF) bi lahko “nadomestni tvit znotraj vrste, ki je kodiran v bitcoinu, praktično odstranil svoj vpliv na okolje.” Ta trditev izhaja iz tvita, ki ga je WEF objavil aprila 26, s spremljajočim videom, ki trdi, da bi lahko rudarji založili svoje bitcoine za testiranje transakcij. WEF o dokazilu o delu Bitcoin: ‘nenavadna trgovina s kodiranjem’ bi verjetno morda odstranil ‘zmerno nekaj Energy Requires’ V sodobnih letih je bilo veliko argumentov o porabi energije, ki so jo izumrli rudarji kriptovalut, in postopku, ki vpliva na svetovno okolje. Politiki in regulatorji so bili nenehno osredotočeni na rudarsko trgovino. Poleg tega je svetovna okoljska oglaševalska mreža Greenpeace, ki je čakala na soustanovitelja Ripple Labs Chrisa Larsena, začela oglaševalsko in marketinško kampanjo, da bi pridobila kodo Bitcoina, spremenjeno, tako da bi lahko bila tudi prijaznejša do okolja. Portal za lovljenje cleanupbitcoin.com navaja: Slišali ste, da Bitcoin povzroča podnebno katastrofo, vendar ste ugotovite, da bi lahko nadomestna koda za pomoč to razčistila. Svet za svetovni finančni dialog (WEF) je pokazal to je kilometre enakega mnenja z Greenpeaceovo oglaševalsko in tržno kampanjo »Trguj s kodeksom, zdaj ne z domačo klimo«. aprila 04, je WEF tvitnil o verjetnosti, da se Bitcoin spremeni v omrežje proof-of-stake (PoS). Isti WEF, ki je promoviral program ‘Ogromna ponastavitev’, je delil spremljajoči videoposnetek, v katerem trdi, da bi lahko rudarji vložili svoje bitcoine, da bi preizkusili transakcije.

A preprosta “temeljna alternativa v kodiranju” bi lahko odpravila “raznolike energetske potrebe omrežja naenkrat,” pravi video. Video WEF omenja prizadevanja Greenpeacea, ki jih vodi “Commerce Code”, in aktiviste, ki upoštevajo kontroverzno prepričanje, je izvedljivo.

Posnetki iz najnovejšega videa WEF o spreminjanje kodne baze Bitcoin. The Videoposnetek in objava v blogu WEF sta po objavi prejela številne kritike podpornikov kriptovalut. Vrsta različnih ljudi je govorila o Švici, ki je večinoma govorila v večinoma WEF-u, imela napake v predpostavkah, ki podpirajo celotno teorijo soseske.

»Avtorji tega so v resnici zmeden glede temeljnih osnov,« je soustanovitelj in izvršni direktor Blockstreama Adam Support spregovoril o odgovoru na tvit WEF. V odgovoru na komentarje podpore je ena določena oseba pritisnila: Adam, ne prenesem, da so zmedeni . Trdim, da točno vedo, kaj delajo. Gre za izračunan, pametno organiziran napad na bitcoin.

Podpora, ki je znano, da oba postopka izvajata WEF argumenti so »ekonomsko zmedeni« in izjave »morajo biti za ta diagram znanstveno razkrite.«

»Sram jih mora biti pripovedovati takšne neumnosti, da bi vsaj lahko prepustite se dialogu in hkrati koherenten,« je vztrajal soustanovitelj Blockstreama. Poleg tega se je izvršni direktor podjetja Microstrategy Michael Saylor odzval na tvit in video WEF o spremembi Bitcoina v PoS.

»Če zajamete energijo od enega če je druga učinkovita, se morda praktično znebite okoljskega vpliva,« je govoril Saylor. »To je najbolj običajno v zgodbah in računalniških igrah. Prava letala, vlaki, avtomobili, domovi, obroki, zdravila, stroji in denar – vse to je prihodek od energije. Zato ustvarite prave druge ljudi.« Koncept B pravi, da so napačne informacije o Bitcoinu odpravljene z misijo WEF Ustvarjalec zaloge bitcoinov v hitrem stanju skupaj z modelom vrednosti obtoka (S2F), konceptom B, je poleg tega v pogovor vključil program WEF »Ogromna ponastavitev«. Koncept B je govoril o: “Vsaj ta napad WEF … napačne informacije o bitcoinih so v skladu z misijo WEF.” tweet koncepta B kot odgovor na WEF tweet v sredo, aprila , 2018. Spremljevalni besedilni glas Concepta B je postal upodobitev kontroverznega tvita WEF o Huge Reset, ki pravi: »Ne boste imeli ničesar in boste popolnoma zadovoljni. Tako bi se naš svet lahko menjal 2030.” Kljub temu je lastnik zgodbe na Twitterju izbrisal tvit WEF in najbolj priročno obstaja na Wayback Machine archive.org.

Oznake v tej zgodbi Adam Support, Bitcoin koda, Bitcoin rudarjenje, izvršni direktor Blockstreama, Chris Larsen, cleanupbitcoin.com, Native podnebna agenda, podnebna katastrofa, Code Commerce, okolje, vpliv na okolje, Huge Reset, greenpeace, michael saylor, izvršni direktor mikrostrategije, rudarjenje bitcoina, koncept B, PoS, PoW, Proof of Delo, Proof-of-Stake, soustanovitelj Ripple Labs, večinoma s sedežem v Švici, WEF, WEF, WEF Agenda, misija WEF, tweet WEF, Svetovni odbor za finančni dialog

S čim se strinjate glede Najnovejši tvit odbora Svetovnega finančnega dialoga o spreminjanju kodne baze Bitcoin in rudarjih, ki zastavljajo bitcoine za testiranje transakcij? Potrdite nam, s čim se strinjate o tej temi v spodnjih komentarjih.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 152. Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2011 Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata o motečih protokolih, ki rastejo v današnjem času.

Portray Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je najbolj priročno v informativne namene. Še zdaleč ne gre za glasovno ponudbo ali nagovarjanje o smernici za odločitev ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi nasvetov glede financiranja, davkov, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli glas, blago ali podjetja in izdelke, o katerih je govora, ki so navedeni tukaj.

523442

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -