0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Svetovalci mislijo, da bodo te kriptovalute 10-krat eksplodirale – evo zakaj

- Advertisement -

Ne glede na nedavni upad na trgu kriptovalut je veliko digitalnih virov zadovoljnih z velikimi možnimi dobički. To besedilo bo dalo zaupanje nekaterim kriptovalutam, da bodo raznesle 000x na nadzornih seznamih svetovalcev.

Nadomestni niz 2 (D2T)Streak 2 Alternate je ena izmed najsodobnejših platform na kripto trgu s kritičnimi obeti. Cilji platforme so »Bloombergov terminal za kriptovalute«, ki ponuja dostop do zelo kakovostnih orodij za analizo in analitiko za nekoga, ki želi izboljšati svoje naložbene pozicije.

Streak 2 Alternate ponuja ugodne lastnosti, kot so izjemno kakovosten mehanizem trgovanja, analitika nedavnega denarja in graditelj tehnike, ki bo naključno več kot verjetno pomagal vlagateljem v kriptovalute zaznamovati več denarja in optimizirati svojo donosnost. Z žetonom D2T bodo vlagatelji plačevali za njegove ponudnike.

Medtem ko ima Streak 2 Alternate brezplačne stopnje operaterja, lahko vlagatelji poleg tega plačajo 51 D2T za začetni nivo in 1, 02 D2T za najvišjo stopnjo.

V navedenem času je D2T od vlagateljev zbral več kot 5,5 milijona dolarjev v zmanjšanju kot mesec dni. Pričakuje se, da bo Streak 2 Alternate sferično iskal pritok uporabnikov, saj trg deluje v smeri rasti. To bi lahko povečalo možnosti za D2T v določenem času.

Izkoreninite D2T v predprodaji.

RobotEra (TARO) RobotEra, opredeljena kot naslednja velika stvar, ki je na voljo na trgu, vključuje metaverzum platforma, ki igralcem omogoča ustvarjanje lastnih svetov. V RobotEra lahko igralci izdelajo avatarje in presojajo športne vire, kot so zemljišča in konstrukcije. Zaradi nezamenljive narave virov ekosistema imajo igralci iger dobiček neposredno od svojih nakupov.

RobotEra je poleg tega dejansko drugačna za oboževalce, ki želijo sodelujejo pri skupnih akcijah. V njegovih skupnih metaverzumih bi se poleg tega lahko po naključju izvajale številne vrste dejanj, kot so koncertne priložnosti, športne akcije, video igre in tako naprej. S TARO, svojim domačim žetonom, lahko platforma spravi imena, ki ljubijo Decentraland in The Sandbox.

Trgovci lahko razrešijo 1 žeton TARO za 0,0 $19.

Eradicate TARO v predprodaji

Affect Project (MPT)Affect Project je platforma, ki uporabnikom omogoča razrešitev ogljikovih dobropisov, ki jih bodo prodali in uporabili za izravnavo ogljični odtis. Platforma se je spremenila v zgrajeno tako, da je legitimna za nekoga, ki bi podkrepil nenehno prizadevanje za globalno segrevanje.

Ker so zmožnosti veriženja blokov ene izmed najpomembnejših na tem planetu, ta pobuda zagotavlja, da lahko te zmožnosti igrajo nujno vlogo v boju proti globalnemu segrevanju.

Tako daleč je projekt Affect zgradil dejansko mrežo sodelavcev, ki vključuje več kot 25,02 podjetja, ki zajemajo velika imena, obožujejo Netflix in Amazon. Ta podjetja so zavezana boju proti podnebnim spremembam in z veseljem sodelujejo pri izvajanju, da bodo njihov kanal. Izvajamo kviz za sferično iskanje možnosti projekta Affect, ki se povečujejo, ko omrežje raste.

IMPT, izvorni žeton platforme, je dostopen v predprodaji in je že zbral več kot $13 milijonov.

Izkoreninite RIA v predprodaji

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -