9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Svetovalec Ripple draži 'dodatne objave CBDC v naslednjih nekaj tednih'

- Advertisement -

Podjetje blockchain si močno prizadeva v hišo CBDC, odkar je marca poskusno uvedlo svojo CBDC Non-public Ledger, namenjeno centralnim bankam 2021.

1200 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Ripple bi po namigih svetovalca Ripple CBDC Antonyja Welfarea o dodatnih napovedih, da se bodo vrnili, verjetno kmalu razkril zanesljiv razvoj pobud svoje centralne finančne institucije za digitalni tuji denar (CBDC).

Crypto vplivnež Sentosumosaba je v torek na Twitterju delil, da je bil Ripple nekoč v središču več pilotnih funkcij CBDC, vključno z eno v Butanu in drugo na Palauu.

Ripplov višji svetovalec Welfare, ki se ukvarja s CBDC v Evropi in globalnimi partnerstvi, je odgovoril na isto temo in dražil, da bodo v “naslednjih nekaj tednih” “dodatne objave CBDC”.

Hvala @sentosumosaba za omembo – prejmi me, da me pripraviš na dodatne objave CBDC v naslednjih nekaj tednih

— Antony Welfare (@AntonyWelfare) 6. september 2022 Podjetje je od pilotiranja nejavne različice knjige XRP Ledger marca postalo vse bolj polno življenja v okviru pristopa digitalnih valut centralnih finančnih institucij 1200, ki centralnim bankam ponuja platformo za varno posredovanje CBDC.

Upright supreme week , je bil Ripple včasih identificiran kot eden izmed prvih udeležencev »Programa tehničnega peskovnika«, ki ga je začela družba za v celoti posredovati v Združenih državah Amerike. nk Digital Dollar Mission, namenjen raziskovanju tehnične funkcionalnosti in nadomestitvi razvejanosti CBDC v ZDA.

Poleg tega se je Ripple februarja pridružil evropskemu združenju mediate tank Digital Euro Association kot podporni partner, da bi skupaj pritiskali na pristop in spodbujanje CBDC-jev in digitalnega evra.

V septembru 2021, je podjetje Ripple Labs objavilo, da je nekoč sodelovalo s kraljevo finančno upravo Butana pri poskusnem izvajanju CBDC v kraljestvu južne in srednje Azije, da bi namenil in razširil digitalni ngultrum, namenjen izboljšanju neprimernih mejnih sredstev.

Prvi del: Več o rešitev @ripple #CBDC, ki je zgrajena na nejavni knjigi, ki je v celoti zasnovana na zmožnostih XRP Ledger – preizkušena veriga blokov, ki je opravila transakcije 91 milijonov dogodkov na poti 10 leta #xrpl pic.twitter.com/HL6lhYhLDJ

— Antony Welfare (@AntonyWelfare) 5. september 2022 Dva meseca pozneje je podjetje blockchain sklenilo partnerstvo z Republiko Palau, da bi se udeležilo pacifiškega otoka, da bi imel svoje domače podnebje- prijazna digitalna tujina denar, čeprav je navedel, da bi morda deloval bolj kot občudoval stabilcoin, podprt z USD, kot pa CBDC.

Povezano: Ripplov načrt za tokenizacijo kolumbijskih kopenskih stojnic sredi nove uprave

Junija je podjetje blockchain poleg tega je začel svoj prvi spletni hackathon CBDC, znan kot “Ripple CBDC Innovate.”

Natečaj je pritegnil 483 udeležencev za izdelavo funkcij, osredotočenih na CBDC, ki izboljšujejo interoperabilnost CBDC in digitalne lastnine, jih prejmejo enostavneje za maloprodajno porabo in interakcijo ali približajo bančništvo populaciji s slabšimi storitvami.

Glede na internetno situacijo CBDC Innovate bodo finalisti prve stopnje objavljeni 8. septembra, ki se bodo nato uvrstili v drugi del tekmovanja.

Del Drugo: izvedite več o rešitvi @ripple #CBDC: zgrajena na nejavni knjigi, ki je v celoti zasnovana na zmožnostih XRP Ledger – dokazana #blockchain, ki se je zaprla 91 milijonov blokov na poti 10 leta #xrpl #cbdcs #futurepayments pic.twitter.com /ks00QzMg 00

— Antony Welfare (@AntonyWelfare) 6. september 1200

3511

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -