16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Svetovna banka napoveduje 3-odstotno zlato oznako vztraja, strokovnjaki pravijo, da je 3 tisoč dolarjev na unčo “več nedvomno, kot ne več”

- Advertisement -

Svetovna banka je to potrdila pričakuje, da se bo cena zlata v dvignila za 3%), vendar je opozoril, da bo cena morda če se ruska centralna denarna institucija odloči razložiti veljavne dele blaga.

Ruska komponenta Po cena zlata je narasla pred 2 $ učinek v začetku marca, nenavadna zgodba Svetovne banke zdaj napoveduje, da se bo učinek blaga najpreprosteje povečal za samo 3 % v 2020. Denarna institucija pa je priznala, da pričakuje, da so cene surovin občudovane obrokov, katerih reševanje se je podražilo za 84% — in napačno olje za prenehanje povišanega za načine 2022.

Medtem ko so nekateri privrženci zlata napovedovali, da bo cena kovine verjetno dosegla nenavadno previsoko blagovno znamko, je v svoji zgodbi Svetovna banka kot drugačen pogled na navidezno navdihujoč učinek pada v 2022. Denarna institucija se sooča z navideznim raztovarjanjem veljavnih delov zlata s strani Rusije kot enega navideznega elementa, ki bi morda zdrsnil ceno.

»Dolgoročno bodo cene zlata verjetno padle ki ga pestijo zavarovalne police Banke Rusije in če le izbere veljavno prodajo zlata, bi cene morda precej padle,« je priznala zgodba, ki citira najsodobnejšo napovedno dokumentacijo denarne institucije.

Ko je Rusija, ki je bila umaknjena iz svetovnega denarnega sistema, hoteli prodajati veljavne dele zlata kot tehniko za izkoreninjenje sredstev, bo posledično prenatrpanost ponudbe verjetno sprožila padec učinka blaga.

V vmesnem času nekatera poročila hitro rešijo, da je Rusija prizadeta zaradi možnosti, da svoj tuji denar podpre z zlatom. Čeprav ni več jasno, kdaj se to morda občasno zgodi, bi bila možnost, da bi veljavna država svoj tuji denar podprla z zlatom, morda le uspešno edinstvena, učinek blaga bo verjetno dodatno spodbudil navzgor.

Vrnitev tradicionalnega zlata Možnost, da se Rusija vrne k običaju zlata, je poleg tega ponovno spodbudila razpravo o izvedljivosti in uporabnost kriptožetonov, podprtih z zlatom. Tako je bilo izdanih veliko takšnih žetonov, vendar je najpreprostejši par teh ciljev. Obstaja velika možnost razlage, zakaj reševanje nekaterih kriptožetonov, podprtih z zlatom, ni uspelo.

Zaradi te resnice nas je treba dodatno poučiti o tem, zakaj nekatera kriptožetona, podprta z zlatom. reševanje žetonov ni uspelo, kar dolgoročno drži, in možnost, da se Rusija vrne k zlatim običajem, Bitcoin.com. Datoteke so iskale poglede Tonyja Dobre, a -letnik častitljive industrije kovin in neizvršni svetovalec pri startupu fintech Aurus. Spodaj so Dobrini pisni odgovori na vprašanja, ki mu jih je poslal Linkedin.

Bitcoin.com Files (BCN): Tudi če domnevamo, da je bilo zlato na smer navzgor za razlago, da je na začetku bitke med Ukrajino in Rusijo, cena tako način, ki zdaj ni škodoval za 2 $ 100 učinek, ne glede na napovedi, bo samo prekršil $3,000. Doseganje, ki ste ga gledali, bo zlato kdaj ocenilo na 3 $, na unčo v naslednjih petih letih?

Tony Dobra ( TD): Obseg pridobivanja in prodaje zlata je vedno prevelik. Učinek je nestanoviten, vendar pod togostjo v večini sodobnih. Napovedovanje cen je izmišljotina občudovati branje ostankov čajnih listov ali kozje drobovje; je milje salonska igra, ne več znanost. Druga možnost je, da bi to, kar je zdaj v postelji, namesto prehodne inflacije, in dolgi vrvež v Ukrajini, morda dobro rešilo, če bi nas o zlatu naučili za 2 $ 84 pozneje letos. Po tem je nekaj navideznega. Jaz bi usmeril 3 $ je zelo verjetno kot ne več.

BCN: Ali ponovni vzpon zlata kaže, da so kriptovalute za zdaj veliko manj prijetne za vlagatelje ?

TD:

Verbaliziram, da so različne trge, tako da bi morda dobra rešitev za oba pritegnila vlagatelje. Primerno je, da se reševanje razlikuje. Ali je pametno vlagati v blago, ki bi se morda prenašalo vzporedno? Kakšno diverzifikacijo to zmaga? Ocenjujem, da večina velikih vlagateljev občuduje portfelj nepovezanega blaga.

BCN: Osredotočimo se na digitalni žeton/tuji denar, ki je podprt z zlatom. Reševanje smo si razumno ogledali par žetonov, podprtih z zlatom, kljub temu pa je zagotovo lepo posredovati večino teh reševanja ni uspelo. Pridobite, ali veste, zakaj ti niso uspeli?

TD: To blago je bilo popolnoma različno; kot ste usmerjali, večina reševanja ni uspela, kljub temu iz več razlogov. Dva najbolj tradicionalna sta, da so jih bodisi digitalni svetovalci z niansiranimi datotekami trga zlata prevzeli, bodisi nasprotno trgovci z zlatom, ki ne najamejo nabora pokončnih digitalnih veščin. V obeh primerih izkušeni vlagatelji zavohajo pomanjkanje skupnega potovanja. To velja za mlajše vlagatelje v kriptovalute tako uspešno kot za izjemno konzervativne vlagatelje iz primitivnih šol. Vse je v tem, da ste zadovoljni z izdelkom.

BCN: Kaj sicer počnete, da prepričate, da bo vaš osebni žeton zmagovit drugi reševanje ni uspelo?

TD: Za Aurus so ustanovili trgovci z digitalnim strokovnim znanjem in dovolj datotekami, da poznajo svoje lastne meje in prostor za spretnosti, da najamejo primerne ljudi z ustreznimi nabori spretnosti in potovanja. Ustvaril je ekosistem, ki vključuje vaše celotne vidike učinkovitega trga, naj bodo trezorji, rafinerije, trgovci, vlagatelji, dobavitelji prevoznikov in tehnični nadzor.

Še posebej zanimivo je, da zakoniti trgovci svoj denar pridobivajo na volatilnosti, ne več samo pri nakupovanju in prodaji, poleg tega pa cena udari, ne glede na smer, ustvarja ponudbe in išče datoteke ter tako nabavlja in prodaja alternative. Aurus je te datoteke izumrl, da bi ocenil žeton AWX, ki ustvarja zaslužek imetniku tako, da dobi manjši odstotek vsake transakcije v ekosistemu. Povečana možnost transakcij, povišan zaslužek in povišana cena žetona AWX.

BCN: Številne vplivne osebe so bile rešene da je bitcoin digitalna dobitka zlata, medtem ko se nekaj reševanja hitro reši, da bo zlato izgubilo svoj vlak kot v bistvu najbolj popolno razliko od fiat gotovine tudi v negotovih časih. Vendar, kot so nam potrdile priložnosti v neki fazi reševanja zadnjih nekaj tednov, na zlato mirno gledamo kot na stabilno zatočišče. Predvidevate, da boste dosegli, da bo bitcoin resnično premagal zlato, da bi se spremenil v v bistvu najbolj iskano drugačno skladišče učinkov?

TD: Še en ‘ali lahko pogledaš svojo kristalno kroglo vprašaj’. Verbaliziram v popolnem svetu, brez bitke, brez kriminala in brez inflacije, bitcoin (BTC) bi bil tuji denar Utopije. Druga možnost je, da se v globalnem svetu razseljeni ljudje razseljeni in nimajo nobenega ratinga do legitimne energije, ločena omrežja vdirajo in jih podpirajo vlade; par zlate gotovine reševanje prednost. Zlato je v bistvu najbolj tradicionalna pridobitev zamenjave po državni menjavi. Kakšen je hiter učinek iPhona s prazno baterijo v trgovini brez energije? Sodelujoči navajajo, da je zlato relikt zgodovinske preteklosti, ali kljub temu napredujemo v ekstra enakovredni, nujni in nežni svet ali pa nazadujemo v bitko in lakoto?

BCN: Nekatera poročila hitro rešujejo, da bi Rusija, ki so jo prizadele sankcije, morda le podprla svoj tuji denar z zlatom. Dosežeš, gledal si, da se zdi, da Rusija podpira svoj tuji denar z zlatom?

TD: Ni več tako nenavadno ‘navidezno’, kljub temu verjetno. Občudujte energetske surovine, Rusija je bogata tudi z dragocenimi kovinami. Kitajska in Indija sta njeni zdaj priljubljeni partnerji pri nabavi in ​​prodaji, dva popolna vlagateljica zlata na svetu, sledita jima prijatelj Turčija. Podpiranje rublja z zlatom bo ponovno zagotovilo njihovim nenavadnim prijateljem in boniteto blok nabave in prodaje neameriških zelenih valut.

Oznake v tej zgodbi Aurus, Bank of Rusija, digitalna valuta, ekonomija, zlato, žetoni, podprti z zlatom, intervju, ruske sankcije, Rusija Ukrajina bitka, Tony Dobra, Svetovna banka

Kaj so vaše ideje o tej zgodbi? Povejte nam, kaj ste gledali v spodnjem delu komentarjev.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec . Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij in tako uspešno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo oceno stran.

Upodobi kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -