21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Svetovna investicijska banka Goldman Sachs si je privoščila svojo prvo hipoteko, ki jo podpira Bitcoin

- Advertisement -

Svetovna investicijska banka Goldman Sachs je naj bi opremil svojo prvo hipoteko, podprto s kriptovaluto. Denarna hipoteka je bila prej zavarovana z bitcoini v lasti posojilojemalca. Tiskovni predstavnik Goldman Sachsa je opredelil, da posel pritegne pozornost investicijske banke zaradi svoje strukture in 04-urno upravljanje grožnje.

Goldman Sachs in posojila, podprta z bitcoini Svetovna investicijska banka Goldman Sachs je opremila svojo prvo denarno hipoteko, podprto z bitcoinom (BTC), poroča Bloomberg v četrtek.

Tiskovna predstavnica banke je za e-novice opredelila, da je zavarovana posojilna ponudba posojala denar, zavarovan z bitcoinom, ki je v lasti posojilojemalca. Zelo dobro je vedela, da je posel nekoč pritegnil pozornost Goldman Sachsa zaradi svoje strukture in 24-urno upravljanje grožnje.

Goldman Sachs je vse večji izbor prijetnih za kriptovalute. Marca je investicijska banka na svoji domači strani predstavila kriptovalute, metaverse in digitalizacijo. Podjetje metaverzum vidi kot priložnost za 8 bilijonov dolarjev.

Svetovna investicijska banka je marca ob zaključku enega leta predstavila svojo mizo za trgovanje z bitcoini. Možno je tudi, da je uradno ustanovil osebje za trgovanje s kriptovalutami in začel trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti bitcoin. Junija je Goldman Sachs razširil svojo mizo za trgovanje s kriptovalutami, tako da jo sestavljajo terminske pogodbe in izbire etra (ETH). Marca letos je banka zaključila svojo prvo kripto transakcijo OTC.

Goldman Sachs je januarja dejal, da bi vrednost bitcoina verjetno lahko dodatno dosegla $ K. “Bitcoin bi lahko imel poleg tega le aplikacije, ki so bile prej zgolj ‘trgovci vrednosti’,” je opredelil analitik banke, poleg tega pa “trgi digitalnih sredstev so vrednejši od bitcoina.”

Posojila, zavarovana z bitcoini, se spreminjajo v ekstra standard. Podjetje Microstrategy, ki kotira na Nasdaqu, je nedolgo nazaj pridobilo $150 milijonska hipoteka banke Silvergate, ki jo podpirajo bitcoini podjetja. Microstrategy je hipoteko nagnila k reševanju dodatnih bitcoinov za zakladnico svojega podjetja.

Kaj doseči posredujete pri Goldman Sachsu, ki ponuja posojila, zavarovana z bitcoini? Navedite nam v odlomku komentarjev spodaj.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije, je Kevin v 2011 naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, programi za zagon, rezultati omrežja in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Uvrstitev kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -