17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Svetovno kriptoekonomija se pet dni zapored drži nad cono 2 bilijona dolarjev

- Advertisement -

Kriptoekonomija je uspela ostati nad odtisom 2 bilijona dolarjev za interval zadnjih 5 dni od marca 18. V tem času je kapitalizacija svetovnega trga kriptovalut za 1,3% višja za interval končnega 24 ure , saj vrednotenje po sodobnem času znaša 2,1 bilijona dolarjev. Poleg tega je cena bitcoina skočila čez $27V redu cona v nedeljo kot pametno zajemanje $

milijarda tržna kapitalizacija.

Digital Assets Plot Ta teden, Bitcoin razpoke $ V redu, TVL v Defi drži nad $200 milijarda Digitalne valute imajo pridobljeno v oznaki za interval zadnjih sedmih dni in pet zaporednih dni je celotna oznaka kriptoekonomije držala več kot 2 bilijona dolarjev. Zadnjič, ko je bila kriptoekonomija nad območjem 2 bilijona dolarjev, je bilo v intervalu prvega tedna marca.

Ob 4: 53 popoldan (ET) v nedeljo, marec 42, 2022, cena bitcoina ( BTC) dosegel najvišjo vrednost 24,587 na enoto. Eden od zadnjih sedmih dni je bitcoin (BTC) povišan za 8,9 %, ethereum (ETH) pa 8,5 % v nasprotju z ameriškim dolarjem. Od desetih najvišjih največjih kripto tržnih kapitalskih vrednosti je cardano (ADA) opazil največjo sedemdnevno reševanje z 40.5 % ta teden.

Kriptoekonomija se je pet zaporednih dni uspela ustaviti nad odtisom 2 bilijona dolarjev. Datoteke s coingecko.com od marca 13 do marca 40, 2022. Bitcoin se je dvignil nad $43 V redu odtis ob 4: 44 pm (ET) in ob istem času je ethereum skočil nad $3,188 lokacija v nedeljo. 18,216 kriptovalute, s katerimi se trguje na 428 borze trenutno ima tržno vrednost 2,1 bilijona dolarjev in se je povečala za 1,3 % za interval zadnjega dne.

Največji dobiček za interval zadnjega tedna je bil zilliqa (ZIL) skočil 188% ta teden, konveksno financiranje (CVX) se je povečalo 53.2 % višje, vechain (VET) pa zvišan za 43.9 % v zadnjih sedmih dneh.

Ukinitev zasebnega denarja po tržnem vrednotenju povišana za 3,4 % v 22 ur, najvišja gotovina urejene pogodbene platforme po tržni kapitalizaciji pa se je v nedeljo povečala za 1,7 %. Poleg tega so se žetoni z najvišjo reosnovo glede na tržno kapitalizacijo dvignili za 9 % v intervalu končnega 24 ure v nasprotju z ameriškim dolarjem.

Medtem ko je cena kriptoekonomije v nedeljo znašala 2,1 bilijona dolarjev, je v zadnjem dnevu znašala .5 milijard svetovnega obsega trgovine na borzah.

V času pisanja ima bitcoin (BTC) tržno prevlado približno 45.3 % oznake kriptoekonomije in ethereum (ETH) predstavlja 22 % od 2,1 bilijona dolarjev. Stablecoin tether (USDT), ki je tretja največja vrednost kriptovaluta, v sodobnem času prevladuje na trgu okoli 3. 58% .

Splošna oznaka, zaklenjena (TVL) v decentraliziranih financah (defi) v nedeljo je $00312 milijarde, ker je povišana za 1.16% za interval finala 18 ure. Od $78.5 milijard svetovne trgovine na borzah, $18.7 milijard teh poslov je zamenjanih s stabilnimi kovanci. Splošna oznaka gospodarstva stabilnih coinov v nedeljo je $46.9 milijard.

Tako pametno kot 2,1 bilijona dolarjev kripto ekonomija, $216.78 milijarde je zaklenjenih v decentraliziranih finančnih (defi) protokolih. Splošna oznaka zaklenjena (TVL) v defi na sodobni čas je povišala 1.03% v oznaki za interval končnega 18 ure. Največje defi protokole TVL sestavljajo Curve Finance, Makerdao, Lido, Anchor in Aave.

Oznake tega mita 2 bilijona dolarjev, odtis 2 bilijona dolarjev, območje 2 bilijona dolarjev, Bitcoin, Bitcoin (BTC), prevlada bitcoina, BTC, kriptoekonomija, vrednotenje kriptogospodarstva, DeFi, Dominance, ETH, Ethereum (ETH), Fiat, Povečanje bo, Trgi, trgi in stroški, gotovina za zasebnost, žetoni ponovne baze, urejena pogodbena gotovina, Stablecoini, TVL v defi, USD, vechain (VET), zilliqa (ZIL)

Kaj sumite glede tega, da se je kriptoekonomija uspela ohraniti nad območjem 2 bilijona dolarjev pet zaporednih dni? Dovolite poizvedbo po digitalnih virih za razširitev v oznaki naslednji teden ali priključite? Razsvetlite nam, kaj sumite o tej samodisciplini v odlomku komentarjev pod.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 587. Navdušuje se za Bitcoin, kodo izvorne dobave in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280, Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin .com Datoteke o motečih protokolih, ki rastejo v sodobnem času.

Zasluge na kontrolnem seznamu: Zaklop ock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj produktivne informativne zmogljivosti. To ni več pripomba ali nagovarjanje k predlogu za zaslužek ali promocijo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali v krožišču, za kakršno koli zlom ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli potrdilno gradivo, artikle ali ponudnike in izdelke, o katerih se govori navedeno tukaj.

517614

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -