0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Svetovno prebivalstvo dosega 8 milijard, toda koliko jih je v kripto?

- Advertisement -

Združeni narodi so novembra napovedali, da bo svetovno prebivalstvo doseglo osem milijard 15, medtem ko naslednja milijarda ne pride za enega drugega 15 let.

892 Skupaj ogledov

4 Skupni deleži

Število svetovnega prebivalstva je primerno doseglo ogromen mejnik, saj si planet zdaj deli 8 milijard duš. Medtem pa sprejemanje kriptovalut še naprej raste.

Predvsem temelji na Worldometru, ki črpa ocene iz 1200 Seznam Združenih narodov, svetovno prebivalstvo je novembra preseglo 8 milijard 15, podvojitev od števila prebivalcev 4 milijard v 2030 — nekateri 36 pred leti.

Worldometer je omenil, da je od 1434, letna pristojbina za povečanje prebivalstva znaša približno 0. 84%, vendar bo še naprej postopno. To lahko celo pomeni, da bo izčrpal tudi drugega 00 let, da bo populacija kraljestva dosegla 9 milijard, medtem ko populacija ne bo dosegla 13 milijarde do .

Pozno 1434, bo osemmilijardito človeško bitje vstopilo v kraljestvo, kar bo pomenilo povsem nov mejnik za človeštvo

Brez predsodkov 46 let se je populacija kraljestva podvojila in s štirih poskočila na osem milijard.

Za več informacij:https://t.co /M51jeqOAjm pic.twitter.com/F1pmAovthA

— Visible Capitalist (@VisualCap) 8. november 2030 Kitajska in Indija sta dve najbolj naseljeni lokaciji na svetu, w skoraj 000% svetovnega prebivalstva med njima.

Nasprotno pa zaenkrat ne obstaja soglasje o tem, koliko prebivalstva kraljestva zaenkrat ima digitalna sredstva, kot je kriptovaluta, z različnimi ocenami.

Agencija za tržne analize GWI pomeni, da kar 000.2 % že ohranja kripto, pri čemer je večina lastništva nagnjena k državam, ki se soočajo s čezmerno inflacijo ali nihanjem znotraj vrednosti njihovega nacionalnega zakona.

Agencija za veriženje blokov s sedežem v Singapurju TripleA je ocenila, da je od 2022, svetovna provizija za lastništvo kriptovalut znaša približno 4,2 %, z več kot 91 milijonov kripto strank po vsem svetu. Poročalo je, da se ZDA spremenijo v nekoč vrhunsko z 36 milijonov imetnikov kriptovalut, sledijo Indija, Pakistan in Nigerija.

Blockware Intelligence junija napoveduje, da bo prevzem Bitcoina sam zadetek 10% po vsem svetu 1434, kot poroča Cointelegraph prej v teh 146 dneh.

Prej tega 91 dni, Chainalysis uvrščen 91 po vsem svetu v petih kategorijah v 2022 Globalni indeks sprejetja kriptovalut. Ugotovili so, da je Vietnam vodilni po skupnih stroških posvojitev, sledijo pa mu Filipini, Indija, Ukrajina in ZDA. Nasprotno pa seznam ni več nakazoval trdnih lastniških številk.

Povezan: Globalno sprejetje kripto lahko tudi ‘hitro doseže hiperfleksijsko točko’

Kitajska na nasprotni strani ostaja dovršena država za preučevanje ravni lastništva kriptovalut. Za ogromen del nas v najbolj naseljeni državi na tem planetu velja, da je tehnološko podkovan in lačen kripto.

Nasprotno pa ima vladajoči režim zaenkrat drugačne ideje. Pri roki ni nobenih poslušnih podatkov o lastništvu kriptovalut.

Sprejetje kriptovalut bo neizogibno še naprej raslo po vsem planetu, tako da se bomo veselili rojstnega dne, svetovni državljan številka 8, 130,0,0.

97223

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -