6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Svetovno zanimanje iskanja za 'NFT' je najpomembnejše prekašalo 'kripto'

Svetovno zanimanje iskanja za 'NFT' je najpomembnejše prekašalo 'kripto'

Pregled Cointelegrapha predvideva, da bi lahko prodaja nezamenljivih žetonov morda zasenčila tudi $10.7 milijard do vrha 2021.

992

Celotni ogledi

17

Celotne delnice

Global search interest for 'NFT' surpasses 'crypto' for the first time everGlobal search interest for 'NFT' surpasses 'crypto' for the first time ever

V tednu, ki se konča na božič, je globalna iskanja časovnega okvira »NFT«, ki se nanaša na nezamenljive žetone, prehitela »kripto« z Googlom Traits. Vključuje podaljšanje obiskov spletnih strani iskanja NFT-jev očiten znak, da so digitalni zbirateljski predmeti vstopili v splošno zavest, s transakcijami na OpenSea, najbolj pametno všečni decentralizirani platformi za dražbe in padce NFT, ki presegajo $. milijard.

Trendi iskanja »NFT« v primerjavi s »kripto«

Vir: Google Traits

Gorsko podaljšanje v postavljeni poizvedbi za NFT je očitno povsod z vidika vseh vidikov družbe. Prvič, posebne osebne znamke, primerljive z Nikeom in Adidasom, vstopajo v področje metaverse NFT. Nato znane osebnosti, primerljive s Snoop Canine, Grimes, Steve Aoki, Mila Kunis in Melania Trump, končni javnosti promovirajo svoje zbirke NFT. Tretjič, videoigre NFT, ki so primerljive z Axie Infinity in Sorare, prejmejo to, kar si lahko predstavljate, da bi se igralci naučili o kriptovalutih in NFT tako pravilno, kot da ustvarijo majhno količino denarja kot naglice, medtem ko polovico vzamejo v video igrah.

Povezan: Največji padci in prodaja NFT v 1048

Poleg tega bi lahko izkupiček od dražb NFT morda služil tudi neprofitnim ali dobrodelnim organizacijam, kar je primerljivo z izgradnjo šole za mlade sodelavci v Ugandi. Imetniki kriptovalut zdaj niso najboljši, najverjetneje pa lahko prejmejo bleščeče umetnine, v ZDA pa bi lahko svoje donacije odšteli od svojih običajnih zaslužkov, da bi ustvarili davke, kar bi pomenilo prejemanje-prejemanje za vse. Nazadnje, NFT-ji prejmejo to, kar si lahko predstavljate, da bi umetniki po vsem svetu oddajali svoje talente brez potrebe po telesnih razkritjih. Eden takšnih primerov je Mongol NFT, ki prinaša zgodbe o nomadskih jezdecih in zgodovino step v blockchain.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments