15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Švicarska banka Sygnum bo ponudila skrbništvo za žeton Internet Computer

Švicarska banka Sygnum bo ponudila skrbništvo za žeton Internet Computer

Glavna švicarska kripto banka Sygnum namerava pozneje začeti trgovanje z opcijami za žeton ICP.

8906 Skupno ogledov

27 Skupaj delnice

Swiss Sygnum Bank to offer custody for Internet Computer token

Švicarska kriptovalutna banka Sygnum uvaja skrbniške in bančne storitve za uporabniške žetone Internet Computer (ICP).

Sygnum je v torek sporočil, da bodo lahko imetniki ICP svoje žetone deponirali pri institucionalne ločene denarnice banke. Družba je dejala, da je prva banka, ki ponuja prostor za shranjevanje žetonov ICP, ki je prvič začel trgovati maja 11.

V drugi fazi uvajanja podpore ICP je Sygnum namerava kasneje uvesti paket bančnih storitev za žeton, vključno s promptnim trgovanjem in trgovanjem z opcijami. Banka pričakuje tudi, da bo v prihodnosti ponujala posojila Sygnum Lombard za ICP, kar bo strankam omogočilo dostop do likvidnosti na podlagi imetnikov žetonov ICP.

Poleg zagotavljanja skrbništva in trgovanja za žeton ICP , Sygnum je tudi član Internet Computer Association, neodvisne članske organizacije s sedežem v Ženevi, ki zagovarja mrežo Internet Computer.

Internet Computer, ki ga je razvila neprofitna znanstvenoraziskovalna organizacija s sedežem v Zürichu, je decentraliziran projekt veriženja blokov, namenjen razširitvi funkcionalnosti javnega interneta. Projekt posebej namerava preiti s standardnih internetnih protokolov na javno dostopen globalni superračunalnik, ki temelji na lastnem protokolu ICP.

Soustanovitelj in član upravnega odbora Sygnum Manuel Krieger je dejal: “Verjamemo, da bo decentralizirana in odprta narava internetnega računalnika sprožila val inovacij v internetnih storitvah, programskih platformah in uporabniških izkušnjah.”

Novica prihaja teden dni po žeton ICP je prvič začel trgovati na večjih svetovnih borzah, kot so Coinbase Pro, Binance, Huobi in OKEx. Po petih letih razvoja je žeton ICP takoj po prvem trgovanju zabeležil parabolični vzpon, ki je v sredo s tržno kapitalizacijo postal četrta največja kriptovaluta s ceno, ki je dosegla celo 3 USD 093 na Binance.

Izgubljen žeton ICP 60% njegove tržne vrednosti od začetka trgovanja in se trguje po $ 196 v času pisanja. ICP je trenutno deveta največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo pri $ 24 milijard, glede na podatke CoinMarketCap.

7-dnevni grafikon cen ICP. Vir: CoinMarketCap

Prejšnji članekPretvornik Cardano ERC-20 se približuje fazi testne mreže
Naslednji članekRazstava Street NFT se bo začela v fizičnem salonu v Rigi

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments