15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Sweet integrira poligon / Matic v svojo širokopasovno platformo NFT, prvo za...

Sweet integrira poligon / Matic v svojo širokopasovno platformo NFT, prvo za potrošnika

sponzorirano

New York, New York – 1. junij, 2021 Sladko , prvi ponudnik rešitev NFT, ki je razvil platformo, ki lahko kova in distribuira NFT v velikem obsegu, hkrati pa ohranja močan okolju prijazen in potrošniški prvi pristop, je pravkar objavil, da je zaključil integracijo verige blokov Polygon (prej – Matic Network) ) v svojo rešitev NFT. Sweet uvaja nov način, kako blagovne znamke distribuirajo NFT-je z vključevanjem potrošniških izkušenj prek večverižnega ali agnostičnega verižnega pristopa. Z dodajanjem Polygona Sweet zdaj izkorišča stransko verigo Polygon / Matic Ethereum, pri čemer se izogiba visokim pristojbinam za plin in počasni obdelavi transakcij, ki bi sicer blagovnim znamkam preprečevale, da bi ustvarile in distribuirale NFT-je v obsegu.

Tom Mizzone, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Sweet je delil svoja razmišljanja o dodajanju Polygona, “Sweet’s agnostični pristop blockchain našim partnerjem z blagovno znamko ponuja neobveznost in nam omogoča, da pravo rešitev NFT blockchain prilagodimo specifični potrošniški aplikaciji blagovne znamke. Dodatek Polygona še izboljšuje naš položaj vodilnega na trgu rešitev NFT in zagotavlja prožnost za varno, stroškovno učinkovito in razširljivo izpolnjevanje potreb naših strank. «

Tehnični direktor podjetja Sweet, Ken Ellis, je komentiral: “Ocenili smo veliko verig blokov in Polygon je dober se prilegajo s svojo hitrostjo, stroški in zmožnostjo ravnanja z velikimi količinami žetonov. Njihovo sprejetje s strani organizacij, kot je OpenSea, je prav tako upoštevalo našo odločitev, saj je interoperabilnost z drugimi denarnicami in platformami pomemben dejavnik za potrošnike. “

O sladkem:

Sweet je izjemno razširljiva, okolju prijazna platforma, ki ni zanemarljiva (NFT), ki jo uporabljajo vrhunske zabavne in potrošniške blagovne znamke. Sweet ponuja prilagodljivost široko razširjene distribucije NFT-jev in vodilnim razvedrilnim lastnostim ponuja priložnost za ustvarjanje novih prihodkov in zavzetost potrošnikov. Sweet je zgradil eno najbolj energetsko učinkovitih platform NTF na svetu in lahko hitro zažene široke distribucijske kampanje za stranke, ki izkoriščajo verigo blokov.

Kontaktni podatki za sladko :

Peter Keizer, EVP za trženje, Sweet

New York, NY

(201) 380 – 9000

press@sweet.io


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

How Pocketnet & Pocketcoin (PKOIN) Are Set to Change the Internet Forever With Crypto & P2P Tech

Shield Protocol: Tokenomics for a Trustless and Long-Term Value Decentralized Network

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments